Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΓΙΑΤΙ ΣΩΠΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ???? Τι άλλο πρέπει να γίνει αδέρφια για να καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ????????
ΓΙΑ όνομα του Θεού που πιστεύεις ΕΛΛΗΝΑ !!! Ξεσηκώσου , βγες έξω Πολέμησε!!!
ΕΣΕΙΣ δεν είσασταν που παλέψατε στις πορείες , τις διαδηλώσεις , τις διαμαρτυρίες ,για ψωμί και Ελευθερία και σας έβλεπαν και σας έτρεμαν??????? ΕΣΕΙΣ δεν είσασταν που παλέψατε για τόσες μα τόσες Αξίες και Ιδανικά??? Που πήγε μωρέ το θάρρος σας ??? Που πήγε το τσαγανό σας ??? ΠΟΥ πήγε η ανυπακοή σας τον κάθε υποψήφιο ΔΥΝΑΣΤΗ που τολμούσε να διανοηθεί ότι θα σας καθίσει στο σβέρκο???
ΟΙ πιο πολύ μωρέ, έχετε ήρωες Παππούδες θαμμένους στα νεκροταφεία ως ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!!! Ήρωες που πολέμησαν σαν Ελληνες στη Μικρασία, στην Πίνδο, στο Τεπελένι , στην Κορυτσά ,στο Σαραντάπορο ,στην Τριχωνίδα , στο Μπέλες, στα Οχυρά στο Ρούπελ ,στο Ελ Αλαμειν ,στη Τυνιδα!!!
ΠΩΣ το βαστάει η καρδιά σας μωρέ, να βλέπετε ΤΗ ΓΗ για την οποία οι Παππούδες σας ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ να παραδίνεται χωρίς έλεος τους Τούρκους , Στους Σκοπιανούς ,Στους Αλβανούς, στους ΞΕΝΟΥΣ Χρηματιστές και Ντόπιους ΔΥΝΑΣΤΕΣ, μέσα από μια Ανίκανη Κυβέρνηση και ΕΝΑΝ Πουλημένο και ΔΥΝΑΣΤΗ Κυβερνήτη????
ΠΩΣ θα ζήσετε αύριο ΕΣΕΙΣ και τα ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ?????? ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ στους νεκρούς Παπούδες σας όταν τους συναντήσετε στην άλλη ζωή ????? ΠΩΣ θα τους αγκαλιάσετε και θα τους πείτε, "ΠΑΠΠΟΥ ΗΡΘΑ "?????
ΠΩΣ ΘΑ μπορέσετε αύριο μωρέ να ισχυριστείτε ΟΤΙ είσαστε ΑΞΙΟΙ Απόγονοι αυτών για τους οποίους Ελεχθη το " ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ "?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!Πάρτε το χαμπάρι! Τα ψέματα τελειώσανε !Κοιτάξτε τον Εαυτό σας στον καθρέφτη όταν σηκωθείτε το πρωί ! Κοιταξτε τον στα ματια ! ΙΣΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ !!!!
ΕΚΕΙ θα δείτε τη ψυχή ,την Αθάνατη Ψυχή του Ελληνα μέσα σας !!! Του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ εζησε , μεγαλούργησε ,πολέμησε και πέθανε δοξασμένος στους Αιώνες , γεννώντας ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΑΠΟΓΟΝΩΝ που έγιναν το Φόβητρο του κάθε σφετεριστή της Ελευθερίας του!!!
ΣΑΣ ΤΡΕΜΟΥΝ οι εχθροί σας Ελληνες !!! Φοβούνται και τρέμουν το Ξεσηκωμό σας !!! Γι` αυτο σας σκοτώνουν κάθε μέρα με το δηλητήριο της καταστολής της λεβεντικης ψυχής σας λέγοντας ΨΕΜΜΑΤΑ!!!
ΣΦΙΞΤΕ τα δόντια ΜΩΡΕ και σηκωθείτε! !!!ΗΡΘΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΩΡΑ !!!! Το Γένος μας πάντα είχε ένα χρόνο ειρήνη και 30 χρόνια φωτιάς !!! Η Ειρήνη που μας κληροδότησαν με το αίμα τους οι παππούδες μας τελείωσε !!!! Ηρθε ξανά η ώρα της "φωτιάς "αδέλφια !!! ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ρε Αντρεα! Και συ Νικόλα ! Κι`Εσυ Γιάννη , και συ Δημήτρη ,και σεις Μανώλη , Λευτέρη ,Γιώργο , Λεωνίδα ,Χρήστο ,Αντώνη ,Κωνσταντίνε ,Βαγγέλη, Ηλία ,Άρη ,Θοδωρή ,Νικήτα ,Θανάση ,Απόστολε........................
ΚΑΙ ΣΕΙΣ κοπέλες! Και σεις κόρες των Ελλήνων, και συ Μαρία ,και συ Ελένη, και συ Δήμητρα , Ιωάννα ,Άννα , Ευτέρπη , Κυριακή , Παρασκευή , Κωνσταντίνα ,Χαρά, Ζωή ,Ελπίδα Κατερίνα ,Νικη, Βαρβάρα ,Παναγιώτα!...........
ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ Ολοι και Ολες στην Πλατεία Συντάγματος !!!! Στις πλατειες των πολεων σας! !!!........... Πάμε όλοι εκεί μωρέ !!! ΕΚΕΙ θα δώσουμε όλοι τη ΜΑΧΗ !!! ΕΚΕΙ ειναι το ΜΕΤΩΠΟ του Πολέμου πια !!!
ΕΚΕΙ είναι το δικό μας Μετωπο!!! Μαζί με τον Λεωνίδα , μαζί με τον Αγνωστο Ελληνα Στρατιώτη , να βροντοφωνάξουμε ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΓΗΣ των Πατεράδων μας!!!.... ΕΚΕΙ θα μείνουμε! ΕΚΕΙ θα παλέψουμε με τις δυνάμεις τους ,με τη βία τους ,ΜΕΧΡΙ να ΦΥΓΟΥΝ Έντρομοι από τη ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!!!! ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!! Και αν είναι ακόμη και να πεθάνουμε ,να πεθάνουμε ΝΙΚΗΤΕΣ! !! ΚΑΙ τα παιδιά μας θα κοιτάν τις φωτογραφίες μας , και θα καμαρώνουν ,Αύριο - Μεθαύριο ΛΕΥΤΕΡΑ!!! Και θα τις δείχνουν στους άλλους και θα λένε: " ήταν και ο πατέρας μου εκεί" ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ έχουμε άλλο δρόμο , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ! !!!! ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου