Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!!! Πολιτικέ απατεώνα Τσίπρα ! ΘΑ σε αποκαλω ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ!!!! Οτι λεξεις και να βρω ......Επικίνδυνοι βουλευτές όσοι από εσάς συμφωνείτε με την όχι απλά χορηγηση αλλά " ΑΠΟΝΟΜΗ " ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ στους μετανάστες που εισήλθαν παράνομα στη χώρα μας ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ:
ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Σημαίνει ΦΥΛΗ ,σημαινει ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ πολύ συγκεκριμένων Γενετικών, Πολιτισμικών ,Ιστορικών και Θρησκευτικών χαρακτηριστικών !!!!
ΣΗΜΑΙΝΕΙ συναίνεση σε μια διαδρομή και μια πορεια! Σημαίνει ΙΣΤΟΡΙΑ ,σημαίνει συναίσθηση καθήκοντος, προσφοράς και θυσίας !!!! ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ! !!! Η Τελευταία είναι πολύ σημαντική και ζωογόνος ,καθώς δίνει φτερά στον άνθρωπο, καθιστώντας τον ΦΟΡΕΑ του Παρελθόντος του και του δίνει Ελπίδα για το Μέλλον !!!
Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ λοιπόν , με άλλα λόγια η ΚΑΤΑΓΩΓΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κάτι που " απονέμεται" !!! Μεταβιβάζεται μέσα από μια ΜΑΚΡΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , με τη γέννηση ενός ανθρώπου σ' ένα σύνολο ,των μεγαλωμα του μέσα σ' αυτό , τη ζύμωση με τις Αρχές και τις Αξίες του!!!
ΤΟΙΔΙΟ Ισχύει και για την Πατρίδα! Η ΑΓΑΠΗ για Εκείνη ΔΕΝ Μεταβιβάζεται!!! Αγγίζει το γενετικό μας κώδικα ! Εναν κώδικα Εθνικό Ιστορικό, Αξιακό , Ηθικό , Θρησκευτικο, που ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ όλα αυτά που αγαπάμε , που θα μας οδηγήσουν αύριο να δώσουμε ακόμα και τη ζωή μας για την υπεράσπιση της Πατρίδας !!!
ΑΛΗΘΕΙΑ πιστεύει κανείς ότι ένας Αφρικανός η ένας Ασιάτης θα θυσίαζαν τη ζωή τους για την Ελλάδα ????? ΑΥΤΟ που πάει να κάνει το Νομοσχέδιο είναι ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !!!!!.... Ακατανόμαστε Τσίπρα! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ! !!!!!!!!!! ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ αυτό το Νομοσχέδιο , όπως έχει ΣΥΝΤΑΧΤΕΙ από τους Παγκοσμιοποιητές και τη ΝΕΑ ΤΑΞΗ και σας το Επιβάλλουν !!! Αλλά και να μην σας το επέβαλαν ΘΑ ΤΟ είχες εφευρει μόνος σου !!! Γιατι θέλεις να σβήσεις αυτή τη Χώρα απο το χαρτη !!! Αυτό δείχνουν οι μέχρι τώρα κινήσεις σου !!!!
Δεν βλέπεις μωρέ ΤΙ έκαναν και κάνουν οι άλλοι Ευρωπαίοι που πήραν πολύ αυστηρά μέτρα γι' αυτό το θέμα???? Φίλοι μου! Στην ουρά του εκλογικού σας τμήματος όπου θα σπεύσετε να ψηφίσετε πρώτα ο Θεός για Βουλευτές , η για Δήμαρχο ,θα στέκει πλάι σας ο φίλτατος και συμπαθέστατο ΧΑΣΑΝ !!! ΘΑ συνοδεύεται δε από τη γυναίκα του που θα φοράει τη Μαντήλα ! Πιθανόν ο Χασάν να έχει και "άποψη" αυτή που θα του εμφυτεύσουν από την Κουμουνδούρου !!!!!
Πολυπολιτισμικότητα!........
ΤΙ και αν εσείς γεννηθήκατε στην Πόλη η το Χωριό που ψηφίζετε ,μεγαλώσατε εκεί , Βαπτιστηκατε εκει, και Βαπτισατε εκεί και τα παιδιά σας , γαλουχηθηκατε εκεί με τις αξίες του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ , Παντρευτήκατε σε μια από τις Εκκλησίες της Πόλης ή του Χωριού σας, θάψατε και κλάψατε στο Κοιμητήριο της (του )τα Αγαπημένα σας πρόσωπα ,ερωτεύτηκατε στις γωνιες των δρόμων της Πόλης η του Χωριου σας και αποφοιτήσατε από τα σχολεία της (του) !!!! Ο ΧΑΣΑΝ έχει και αυτός τα δικαιώματα !!!............
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΕΣΑΣ! !!.....Θα μπορεί να νέμεται ανενόχλητος τις Υποδομές που έφτιαξαν με ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ,τα Νοσοκομεία. τους Δρόμους ,τις Πλατείες ,τα Σχολεια , τα Ιδρυματα , κ.λ.π., κ.λ.π.......Κι ας μην έχει συνεισφέρει στην κατασκευή τους !!! Κι ας μπήκε ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη Χώρα μας !!!! Κι ας μην πληρώνει τίποτα, μόνο τον πληρώνουμε !!!.....Προσέξτε εδώ : Μια λέξη διαμαρτυρίας να εκστομίσετε ΘΑ χαρακτηριστείτε "ρατσιστής" !!! Ετσι απλά!!! Οι "Προοδευτικοί"καραδοκούν να σας σπιλώσουν! ...
ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ..........Οι Ελληνες να ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ...........Όμως έρχονται και άλλα φοβερά!!! ΤΑοποια πρώτα ο Θεός θα σας γράψω σε επομενα ΑΡΘΡΑ μου....
Αυτα τα νομοσχέδια είναι πολύ- πολύ ΣΟΒΑΡΑ !!! Απειλείται η Αλλοιωσης της Χώρας μας και κινδυνεύουμε να γίνουμε ΞΕΝΟΙ στην ίδια μας την Πατρίδα !!! Δεν πρέπει να σιωπήσει κανένας πραγματικός Ελληνας!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου