Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

 

Κανείς δεν βλέπει τον οικονομικό Αρμαγεδώνα που έστησαν, και έρχεται επάνω μας να μας καταστρέψει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα.
Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο και θα καταστρέψουν τους πάντες και τα πάντα οικονομικά γιατί ελέγχουν τα πάντα, και το ηλεκτρονικό μονοπώλιο.
Η κρίση θα συνεχιστεί μέχρι ΤΕΛΟΥΣ για να επιβάλουν την υποχρεωτική χλαπάτσα στον κοσμάκι που ακόμη πιστεύει σε μια επιστροφή σ’ αυτά που γνώριζε μέχρι τώρα. Θα εμβολιάσουν σύντομα με χημικά όλους τους υπνωτισμένους για να τους μετατρέψουν σε άψυχους (όσοι έχουν ακόμη ψυχή). Θα είναι οι εταιρείες που θα απαιτούν τους εμβολιασμούς σας και όχι η δημοκρατική σας κυβέρνηση γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια και χρήσιμους ηλίθιους σαν εφευρέτης του ψεύδους και της απάτης.
Κάποιοι χρήσιμοι ανόητοι πιστεύουν ότι ήρθε η μεγάλη λύση του εμβολίου και πιστεύουν ότι θα γυρίσουν πίσω στην κανονικότητα που γνώριζαν. Στην δευτερη επίθεση που δεχόμαστε θα εξολοθρέψουν όποια λίγα δικαιώματα υπήρχαν μέσα στο Σύνταγμα που έστησε η ίδια η μασονική Ελίτ. Οι χρησιμοι ανόητοι είναι αυτοί που θα υπερασπιστούν με την ζωή τους αυτό εδώ το εγκληματικό για την ανθρώπινη συνείδηση και την ψυχή του, σύστημα. Πιστεύουν ότι ζουν σε μια δημοκρατία επειδή ψηφίζουν ενώ γνωρίζουν ότι όλοι οι πολιτικοί είναι εξαγορασμένοι.
Οι χρήσιμοι ανόητοι θα στραφούν εναντίον μας, όταν σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν υπάρχει επιστροφή!!! Επειδή δεν μπορούν να διανοηθούν ότι οι σατανιστές των εξουσιών επιβάλουν με βία εμβολιασμούς σε μια εποχιακή γρίπη και οι υπόλοιποι αρνούνται τα εμβόλια τους.
Θα στραφούν εναντίον μας/σας γιατί έχουν κουραστεί 9 μήνες καραντίνας και θέλουν να βγάλουν τα κεφάλια τους έξω! Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσουν σε αυτό που γνώριζαν μέχρι και τον Μάρτιο του 2020!!!
Μασάνε κάθε είδηση/πληροφορία που ελέγχουν τα στημένα κανάλια σε μια κοινωνία που θα πρέπει να περάσει στην Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και στον μετανθρωπισμό. Η οικονομία της κοινωνίας τους θα είναι εικονική και ηλεκτρονικά υποκινούμενη.
Μισούν την ενότητα των ανθρώπων.
Επειδή γνωρίζουν ότι τα πιόνια του συστήματος, οι χρήσιμοι ανόητοι, θα κάνουν τα πάντα για να το στηρίξουν θα αρχίζουν να μας διχάζουν με τις γνωστές τακτικές τους (συνομωσιολόγοι/παράφρωνες ή αναρχικοί).
Όποιος δεν πάρει το χάραγμα του εμβολίου δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει. Τα μετρητά θα εξαφανιστούν σύντομα με το GREAT RESET.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου