Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

 

Όχι στην υποχρεωτικότητα... πολίτες "δύο ταχυτήτων".
Αλήθεια... μια λέξη που βιάστηκε όσο καμία άλλη ειδικα στην διάρκεια των τελευταίων 10 μηνών. Νομοσχέδια, ρυθμιστικές διατάξεις που ψηφίστηκαν και πέρασαν "νύχτα" που μόνο την προάσπιση των ατομικών, εθνικών και κοινωνικών δικαιωμάτων μας δεν επιτυγχάνουν.
Ένα από τα πολλά, είναι και το επίμαχο:
ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.
ΝΑΙ στα μητρώα και στα πιστοποιητικά εμβολιασμού.
Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως η υποχρεωτικότητα είναι πέρα από πρόδηλη, ανήθικη. Δημιουργούν κατ αυτό τον τρόπο πολίτες δύο ταχυτήτων: Εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ όμως εμβόλιο.
Όπως ακριβώς ήταν και η αρχική στρατηγική... "ψεκασμενοι" και προφανώς αψέκαστοι. Αυτή δεν ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός για τον 65% των Ελλήνων;
Ναι. Αυτή ακριβώς. Σε διάγγελμά του.
Δεν είναι η μόνη ψευδής του δήλωση... δεν είναι ο μόνος νόμος που ανερυθρίαστα περνούν αθόρυβα.Στρατηγικές θεμελιωμένες στον ανθρώπινο φόβο για επιβίωση. Στρατηγικές δημόσιων εμβολιασμών τύπου θεάτρου του παραλόγου σε μια Κυβέρνηση του "φαίνεσθαι"...
Ζούμε στην εποχή της εικόνας.
Μόνο που την εικόνα αγαπητοί... την φτιάχνουμε ΕΜΕΙΣ. Δεν μας την επιβάλλουν εκείνοι.
Επίπλαστα και ευφάνταστα, δημιουργούν μήνες τώρα μια κοινωνία διαιρεμενη, φοβική, ενοχική και τέλος αποστασιοποιημένη.
Αυτός είναι ο πραγματικός 'ιός'. Και αυτός... όντως οδηγεί στον θάνατο.
Δεν επαναπαυόμαστε... δεν τρεφόμαστε από επίπλαστες πραγματικότητες. Στοχεύουμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εικόνα. Εκείνη που δεν δείχνουν. Των ανθρώπων που υποφέρουν. Των συστημάτων υγείας που καταρρέουν, της παιδείας που απαξιώθηκε, των μνημείων μας που ξεπουλήθηκαν. Την φτωχοποίηση των ασθενέστερων οικονομικα και κοινωνικά συνανθρώπων μας.
Αν συνεχίσουν να θεωρούν πως τα ιδεολογικοπολιτικά τους ψεύδη γινονται πιστευτά... ας το ξανασκεφτούν.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου