Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

 

"Είμαστε υποτελείς και όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα κι εμείς χορεύουμε τον ρυθμό τους.
Ο χρόνος μας, η επιδεξιότητα μας, οι ζωές μας, οι ικανότητες μας, αποτελούν ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες. Τζων Σουιντον πρώην αρχισυντάκτης των NEW YORK TIMES. Δεν υπάρχει ανεξάρτητος τύπος. Όλα τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είναι κατευθυνόμενα και λειτουργούν προς όφελος φανερών και κρυφών ελίτ. Οι πιο πολλές ειδήσεις είναι ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ και ανταποκρίνονται στην " κοινή λογική".
Στόχος τους να αποκοιμίζουν πάρα να αφυπνίζουν τους πολίτες.
Όλοι είμαστε μαζικά προγραμματισμενοι ώστε να καταναλωνουμε συνεχώς νέα προϊόντα, να μιμουμαστε εφήμερες μόδες να προσκυνάμε ανύπαρκτους θεούς να ψηφίζουμε ανικάνους πολιτικούς να τροφοδοτούμε ένα ανούσιο star systen να βλέπουμε ηλίθιες εκπομπές ν αγοράζουμε, ν αγοράζουμε, ν αγοράζουμε.
Οι ιδανικοί πολίτες δεν πρέπει να σκέφτονται αλλά να μιμούνται. Και αυτό γιατί η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΚΕΨΗ είναι επικίνδυνη για την εξουσία.
Στις δημοκρατικές κοινωνίες ο έλεγχος πάνω στις μάζες δεν ασκείται πλέον με την βια αλλά με έναν περίτεχνο μηχανισμό λεπτεπίλεπτων επιρροών πάνω σε κομβικούς ανθρώπους σε ¨δεξαμενές σκέψης(Think Tanks) και σε κρίσιμες κοινωνικές ομάδες. Φυσικά το δεκανίκι της εξουσίας παραμένει το οικονομικό συμφέρον, το χρήμα. Αν θέλεις να τον κτυπήσεις στο κεφάλι (δηλ.στις ιδέες του) πυροβόλησε τον στο στομάχι (δηλ άφησέ τον να πεινάσει) λέει σοφά ο λαός,έτσι η πιο αποτελεσματική μέθοδος ελέγχου και τιθάσευσης των (ανατρεπτικών στοιχείων )από την εξουσία.
Σήμερα η εξουσία έχει στα χέρια της ένα πανίσχυρο όπλο που θα ζήλευε ακόμα και ένα σατανικό μυαλό σαν τον Γκέμπελς
την ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Υπάρχει μια συνωμοσία ,είναι η συνωμοσία της εξουσίας,του τέρατος που υποδουλώνει,του καρκίνου που οι μεταστάσεις του μας ροκανίζουν το μεδούλι.
Συχνά ακούγεται ότι η τηλεόραση είναι το σύγχρονο "όπιο" των εθνών.
Ίσως δεν απέχει πολύ από την αλήθεια.
Τηλεοπτικά κανάλια κρατικά και ιδιωτικά δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να κατηχούν και να καθοδηγούν τις ανύποπτες μάζες που ωθούνται σε μια καταναλωτική φρενίτιδα.
Τα μηνύματα της τηλεόρασης απευθύνονται στο θυμικό μας και έτσι μας αποβλακώνουν.
Πριν όμως μας αποβλακώσουν πλένει τα μυαλά.
Μια τηλεόραση που χρησιμοποιείται από το κράτος για να προπαγανδίσει ασφαλής τρόπους συμπεριφοράς , κοινωνικές πολιτικές κρατικές υπηρεσίες εθνικά προγράμματα για να μας περάσει έτσι ένα ανθρώπινο πρόσωπο ΕΝΩ στην πραγματικότητα πρόκειται για έναν απρόσωπο καταπιεστικό μηχανισμό.
Η διαδικασία χειραγώγησης της κοινής γνώμης ξεκινά με το ξαφνικό φούσκωμα από τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ ενός υπαρκτού προβλήματος π.χ την έξαρση των κρουσμάτων της επίκαιρης ίωσης.
Στην συνέχεια οι κατασκευαστές του προβλήματος προσφέρουν στον τρομοκρατημένο λαό μια σκληρή αλλά αναγκαία λύση.
ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
Έτσι θεσπίζονται νόμοι που αυξάνουν την αστυνόμευση και περιορίζουν-ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ -όλες τις ατομικές μας ελευθερίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου