Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ , ΠΡΟΣ τον ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ και ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ !!!!
ΤΟ Ηλιόλουστο εκείνο πρωινό της 28ης Οκτωβρίου του 2018 , ο Κωνσταντίνος ΕΝΟΙΩΣΕ μέσα του το Δωρικό Εγερτήριο !!!Με την ορμη που διακρίνει τα νιάτα ,ΟΡΜΗΣΕ στα Βορειοηπειρωτικά βουνά με έναν απίθανο ενθουσιασμό !!!
Η ΑΙΤΙΑ ? ? ? Την ημέρα εκείνη που ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΙΜΟΥΣΕ τους νεκρούς Ήρωες Του που έπεσαν στα Βορειοηπειρωτικά βουνά αλλά και είπαν το ΟΧΙ , οι Αλβανοί Αστυνομικοι που σε παρακολουθούσαν απο ΠΟΛΥ καιρό , ΗΡΘΑΝ στο ΣΠΙΤΙ σου και ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ την Ελληνική Σημαία !!! ΚΤΥΠΗΣΑΝ με τα Κοντάκια των όπλων τους τη βασανισμένη σου ΜΑΝΑ , Χλεύασαν τον Πατέρα σου, Ρήμαξαν το σπίτι σου !!!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕΣ !!! Πηρες το όπλο και πυροβόλησες στον αέρα !!! Σαν ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ σκυλιά εκείνη τη στιγμή οι διώκτες σου ξεχύθηκαν πίσω σου!!!
ΜΗ έχοντας άλλη επιλογή ΟΡΜΗΣΕΣ στα Βορειοηπειρωτικά βουνά !!! Ηξερες ότι είχες να κάνεις μ` έναν εχθρό πολυαριθμότερο , και με έναν οπλισμό ΑΣΥΓΚΡΙΤΟ ανώτερο από τον δικό σου!!! Με Ελικόπτερα ,με Αεροπλάνα , αλλα και Drone με Θερμικές κάμερες !!!
ΚΑΙ όμως ΔΕΝ λιποψυχησες!!! Φτερωμένος από την ΠΙΣΤΗ στο Θεό, και με τη βεβαιότητα πως σε σκέπει η Παναγία , με το ΔΙΚΙΟ του αγώνα και την αγάπη για την Ελευθερία , ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΕΣ στο βουνό ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ με τη λαμπρή Ιστορία του Ελληνισμού. αλλα και την παράδοση του Ηωισμού !!! Άγγιξες ΤΡΟΠΑΙΟΥΧΟΣ την κορυφογραμμή του ΘΡΥΛΟΥ !!!
ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Αιώνιων Αξιών, έστησες στο Κορφοβούνι αυτό , το λάβαρο της παλληκαριάς σου ! Εκεί ΦΩΝΑΞΕΣ το νέο ΟΧΙ και την Ιαχή ΑΕΡΑ !!! Τούτη η ΑΡΝΗΣΗ της υποταγής σου και η γενναία και υπερήφανη ΑΠΟΔΟΧΗ της οποιασδήποτε θυσίας , ήταν ΟΔΥΝΗΡΟΤΑΤΟ ΠΛΗΓΜΑ στον κατακτητή σου !!!Την ώρα όπου 150 αλβανοί οπλισμένοι σαν αστακοί σε είχαν κυκλώσει και από πάνω σου πετούσαν ελικόπτερα πολεμικά , το ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ στάθηκε σε ένα ταπεινό ΕΡΗΜΟΚΛΗΣΙ του απέναντι βουνού !!!Πήρες θάρρος !!!
Ο ΝΟΥΣ ΣΟΥ ταξίδεψε αστραπιαία στον Αιωνόβιο Πλάτανο του χωριού σου
!!! Έφερες μπροστά σου το στεφάνι της μάνας σου ,τον σκουριασμένο γκρα του πατέρα σου, και το ΤΡΥΠΙΟ αμπέχωνο ,που ήταν κρεμασμένα στην Ιερά γωνιά του σπιτιού πλάι στο ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ και στο καντήλι !!!! Το καντηλι που με την τρεμάμενη φλόγα του σου ΕΣΤΕΙΛΕ μυστικά και φοβερά ΜΥΝΗΜΑΤΑ , για να ΑΝΤΕΞΕΙΣ την επίθεση του εχθρού και να ΜΗ λυγίσεις !!!!

ΕΦΕΡΕΣ στο μυαλό σου το χθεσινό Βράδυ που κοιμήθηκες ΑΓΚΑΛΙΑ με τη Μανούλα σου και τον πατέρα σου , για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά σ' αυτόν το μάταιο κόσμο , ΛΕΣ και το ήξερες ότι ΔΕΝ θα τους ξανα αγκαλιάσεις ποτέ !!! Εκείνη τη δύσκολη
ώρα σκέφθηκες ότι οι εχθροί σου ΗΡΘΑΝ για να σου καψουν τον Πλάτανο, να ΡΗΜΑΞΟΥΝ το ξωκλήσι , να ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ το στεφάνι της ΜΑΝΑΣ ,και να ΓΕΛΑΣΟΥΝ με τον Γκρα και το τρύπιο αμπέχωνο του πατέρα ,που είναι φυλαγμένα πλαι στην Εικόνα του Χριστού και της Παναγίας Μητέρας του, της ΣΚΕΠΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ !!!
ΞΑΦΝΙΚΑ Όλα αυτά ΧΑΘΗΚΑΝ από μπροστά σου , ΟΤΑΝ ένιωσες ένα κάψιμο στο πόδι !!! Ητανε σφαίρα που σε χτύπησε ! Πλημμύρισες στο ΑΙΜΑ !!! Οι Δολοφονοι σου ουρλιαζοντας και αλαλαζοντας , σε κύκλωσαν, σε άρπαξαν, και άρχισαν να σε ΣΒΑΡΝΙΖΟΥΝ 70 μέτρα , γεμίζοντας ολη αυτή την διαδρομή με το ΑΙΜΑ ΣΟΥ !!!...... Ξαφνικά ΕΝΟΙΩΣΕΣ μια δύναμη και πετάχτηκες ΟΡΘΟΣ!!! Τους ΚΟΙΤΑΞΕΣ στα μάτια , ΑΝΟΙΞΕΣ τα χέρια , και φώναξες "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ " , "ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ " !!! Εκείνη τη στιγμή ΔΕΧΤΗΚΕΣ μία σφαίρα στο κεφάλι , και μία στο στήθος.... Ξεψύχησες άμεσως !!!
ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ! ΔΕΝ νικήθηκες!!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατι είχες το ΔΙΚΙΟ με το μέρος σου !!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατί δεν πολέμησες για να κατακτήσεις αλλά για να υπερασπιστεις τα Ιερά μας !!! ΝΙΚΗΣΕΣ !!! Γιατί έκανες τον Απανταχού Ελληνισμό να φουσκώσει τα στήθη του από υπερηφάνια αλλά και οργή συνάμα !!!

ΑΔΕΛΦΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!!! Σαν γνήσιος Ελληνας ΑΨΗΦΙΣΕΣ των εχθρων σου την δυσβάσταχτη υλική υπεροπλία ,που συνοδεύει κατά κανόνα τους Ελληνικούς αγώνες !!! ΕΜΕΙΝΕΣ και ΠΟΛΕΜΗΣΕΣ ως το τέλος εμψυχωμενος από τα Ιδανικά της Πίστεως και της Πατρίδος μας ,που είναι ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΑ από οποιαδήποτε και οσηδηποτε υλη. !!!
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !!!!!! Το ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΟΥ έγινε ΣΙΦΟΥΝΑΣ που θα αντηχήσει ΝΙΚΗΤΗΡΙΟΥΣ αλαλαγμούς και παιάνες δόξας !!!! Να είσαι σίγουρος γι'αυτό !!!!
Ο φίλος σου ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ , από τη ΣΠΑΡΤΗ !!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου