Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Είχε αποπειραθεί να βιάσει Ελληνίδα! Αποφυλακισμένος με το Νόμο Παρασκευόπουλου ο Αιγύπτιος που μαχαίρωσε τον Αστυνομικό στην Καλαμάτα

Ο Αιγύπτιος που ξαναδικάζεται αυτές τις μέρες, αυτός που μαχάιρωσε τον Αστυνομικό στην Καλαμάτα… Αποδείχθηκε ότι είχε πλούσιο ποινικό παρελθόν και πριν την τελευταία σύλληωη του, που χρονολογείται από τις 14 Σεπτεμβρίου 2011, όταν τον έπισαν στην Καλαμάτα για παράνομη είσοδο και παραμονή στην χώρα.
Στις 4 Ιουλίου του 2012 κάρφωσε μία χρησιμοποιημένη σύριγγα στο χέρι ενός Έλληνα στο κέντρο της Αθήνας για να του αρπάξει 25 ευρώ! Τότε καταδικάστηκε σε κάθειρξη οκτώ ετών, όμως αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους στις 16 Ιουλίου του 2015.
Στις 7 Νοεμβρίου 2015 αποπειράθηκε να βιάσει μία Ελληνίδα στο κέντρο της Αθήνας, καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών. Και πάλι, όμως, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους φέτος στις 19 Ιουνίου, οπότε επέστρεψε στην Καλαμάτα όπου στις 21 Αυγούστου αποπειράθηκε να βιάσει μία Γαλλίδα τουρίστρια!
Να σημειώσουμε ότι σήμερα η Αστυνομία έδωσε στην δημοσιότητα υλικό από την επίθεση με μαχαίρι του Αιγύπτιου σε βάρος του Αστυνομικού στην Καλαμάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου