Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Φίλοι του Soros ελέγχουν τους μεγαλύτερους Δήμους στην Ελλάδα
Στα Σκόπια οι πρώην μαθητές του Soros που πλέον έγιναν άσπονδοι εχθροί του …χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία που πήραν από τις δικές του ΜΚΟ εναντίον του. Με χαρακτηριστική ευκολία διοργανώνουν διαδηλώσεις , πορείες , κινήματα εναντίον των ανθρώπων του Soros … κάτι που στην Ελλάδα δυστυχώς δεν θα δούμε να συμβαίνει ποτέ.
Αυτόν τον καιρό πρέπει να παρακολουθούμε τα ΜΜΕ των Σκοπίων γιατί δημοσιεύονται συνεχώς πληροφορίες που αφορούν το σύστημα Soros από ανθρώπους που δούλευαν γι’ αυτό.
Εμείς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως λειτουργεί το κύκλωμα ενώ οι υπάλληλοι του Soros αγοράζουν ήδη το δεύτερο σπίτι με τα λεφτά που τους εξασφαλίζει το σύστημα.
Είναι επίσης πολύ σημαντικό για τους ανθρώπους του Soros να προωθηθούν σε ΔΗΜΟΣΙΕΣ θέσεις ώστε να μπορούν να εκβιάζουν καταστάσεις και να υπερασπίζονται τα συμφέροντα του αφεντικού τους χωρίς καν να τον επιβαρύνουν οικονομικά.
Φίλοι του Soros ελέγχουν τους μεγαλύτερους Δήμους στην Ελλάδα αλλά οι περισσότεροι Έλληνες συγχέουν ακόμα τον Soros με τον στρουμφο-πολέμαρχο Αρτέμη Σώρρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου