Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Aπίστευτη δήλωση: Ο Σόρος ελέγχει την Αλβανία!

Aπίστευτη δήλωση: Ο Σόρος ελέγχει την Αλβανία!Aπίστευτη δήλωση: Ο Σόρος ελέγχει την Αλβανία!
ΠΗΓΗ
Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε ο ηγέτης της αλβανικής αντιπολίτευσης, Lulzim Basha. Ο Basha, είναι πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος και πρώην δήμαρχος των Τιράνων και φιλοδοξεί στις επόμενες εκλογές που θα γίνουν στις 18 Ιουνίου να γίνει ο επόμενος πρωθυπουργός.
Στην συνέντευξη μίλησε για τα προβλήματα της Αλβανίας, το ζήτημα που έχει προκύψει στα Σκόπια και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στα Βαλκάνια. Ο ίδιος προειδοποίησε ότι η κατάσταση στην χώρα του έχει φύγει από κάθε έλεγχο, καθώς «την Αλβανία ελέγχουν καρτέλ ναρκωτικών και όπλων. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μεγάλη δύναμη στην κυβέρνηση και αυτό πρέπει να σταματήσει. Παλιά έβλεπες και δολοφονίες να λαμβάνουν χώρα μέρα μεσημέρι στα Τίρανα από αντίπαλες συμμορίες». Ο Basha επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του BBC που ανέφερε την Αλβανία ως «πρωτεύουσα της κάνναβης» και δήλωσε: « είναι όντως μεγάλο πρόβλημα και διασύρεται η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό. Γνωρίζω ότι πολλά παιδιά είναι εθισμένα στην κάνναβη και αυτό συμβαίνει επειδή μπορούν να την βρουν πολύ εύκολα: έξω από το σχολείο, ή στο δρόμο, πουλιέται σαν κάτι απλό».
Ωστόσο, αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν οι δηλώσεις του για τον τωρινό πρωθυπουργό Έντι Ράμα. Σε ερώτηση που του τέθηκε όσον αφορά το τι πιστεύει για τον Ράμα, ο Basha δήλωσε ότι είναι ένας «αχυράνθρωπος». «Ίσως ο Ράμα είναι η μεγαλύτερη επένδυση του Τζωρτζ Σόρος στην Αλβανία και τα Βαλκάνια. Εγώ προσωπικά έχω δεχθεί τρομερή επίθεση από τον Σόρος και τους ανθρώπους του, αλλά και από τα διεθνή μέσα επειδή έχω δηλώσει ότι στηρίζω τον Τραμπ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου