Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ, ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ… ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΚΑΪΛΑ! – ΒΟΥΤΗΞΕ ΤΗΝ 13Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ! ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΡΕ!!!
Ούτε νόμιμοι ούτε ηθικοί, απλώς κατσαπλιάδες και κλεφτοκοτάδες! ΑΙΣΧΟΣ με υπογραφή Στουρνάρα!
Όσες φορές και να τα γράψουμε, όσες φορές και να τους κράξουμε, οι κατσαπλιάδες δεν αλλάζουν. Ο Μάκης Μπαλαούρας, ο άνθρωπος που υψώνει το δάχτυλο, υποτίθεται στο άδικο και στο παράλογο, ο άνθρωπος που ανήκει στην ομάδα των «53» που αντιστέκονται (και καλά στον μνημονιακό Τσίπρα) αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος έλαβε το έκτακτο βοήθημα που έδωσε στους χαμηλοσυνταξιούχους η κυβέρνηση πέρσι τον Δεκέμβριο, ως… 13 σύνταξη. Δε του έφτανε ο μισθός του Προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο μισθός που λαμβάνει ως βουλευτής, δε του έφταναν τα εξτραδάκια που «έπεφταν» υπό μορφή 200 ευρώ για τη συμμετοχή του σε Επιτροπές της Βουλής, έπρεπε να πάρει και το κοινωνικό έκτακτο βοήθημα.
Ο Μάκης Μπαλαούρας, έλαβε το συγκριμένο βοήθημα, ως συνταξιούχος της Τραπέζας της Ελλάδος. Στο σημείο αυτό θα ρωτήσει κάποιος, πώς είναι δυνατόν οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδος να έλαβαν την 13η σύνταξη; Αφού αυτή δόθηκε ως έκτακτο βοήθημα σε όσους έχουν αποδοχές έως 700 ευρώ. Και όπως εύλογα καταλαβαίνει κάποιος οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι δε λαμβάνουν 700 αλλά πολλά παραπάνω.
Κι’ όμως σύμφωνα με τις επίσημες αποφάσεις που είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΤτΕ, οι συνταξιούχοι έλαβαν το επίδομα, ενώ ο Μάκης Μπαλαούρας στην ίδια ιστοσελίδα, παραδέχεται ότι θα το λάβει, αλλά όπως υποστηρίζει δε θα το κρατήσει αλλά θα το μοιράσει στα Σωματεία των εργαζομένων και των συνταξιούχων της ΤτΕ.
Όπως ο ίδιος ο κ. Μπαλαούρας λέει: «όποιο ποσό μου πιστωθεί»… Που σημαίνει ότι έλαβε και αυτός την 13η σύνταξη. Τόσο τραγικοί, τόσο αναίσθητοι, τόσο απερίγραπτοι παρτάκηδες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου