Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων…έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου… (Μητροπολίτης Αμβρόσιος)

Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Έγινε γνωστό, πως ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος με πρόσφατη ανακοίνωσή του, μας πληροφόρησε για την κυκλοφορία ενός νέου βιβλίου που τιτλοφορείται: «Κορονοϊός ένα δαιμονικό σχέδιο για τη διάλυση της κοινωνίας». Η βιοτή του πρώην Μητροπολίτη έχει αποδείξει πως δεν έχει διολισθήσει στα σχέδια της Νέας Τάξης πραγμάτων. Στον αντίποδα, στέκεται με ανδρείο φρόνημα μπροστά στο τερατώδες των περιστάσεων, αναγνωρίζει την ευθύνη που φέρει και αρθρώνει λόγο αγωνιστικό και Ορθόδοξο, αγνοώντας κάθε προσωπικό κόστος. Με ευκολία, θα μπορούσε κανείς να υποστηρίξει πως αποτελεί την εξαίρεση του κανόνα, διότι η επικαιρότητα συνεχώς επισφραγίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ρασοφόρων που κατέχουν θέσεις νευραλγικής σημασίας στην Εκκλησία της Ελλάδος, μας απογοητεύει και μας πληγώνει τα μέγιστα.
Έτσι και τούτη τη φορά, ο κ.Αμβρόσιος τα είπε έξω απ’ τα δόντια, απογύμνωσε το φιάσκο της τρομερής “πανδημίας” και δήλωσε ότι: Όλη αυτή η ιστορία με τον Κορωνοϊό δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον το σχέδιο των δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες συγκροτούν την λεγόμενη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ και έχουν ως στόχο τους να οδηγήσουν την ανθρώπινη Κοινωνία στο σφράγισμα του Αντιχρίστου, δηλ. το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που θα μας εμφυτεύουν στο σώμα μας με το πρόσχημα του εμβολίου κατά του Κορωνοϊού! Έπειτα το 666 θα επικοινωνεί με το ηλεκτρονικό σύστημα 5G, οπότε  τα όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως θα διευθύνουν τη σκέψη μας, τις επιθυμίες μας ….. την ζωή μας ολόκληρη! Συνεπώς, αυτός ο ύπουλα κατευθυνόμενος ιός ήρθε για να βάλει “φωτιά” στην πνευματική ευρυθμία αυτής της χώρας, πολλαπλασιάζοντας τον φόβο για τη σωματική υγεία και αποσυνθέτοντας εντελώς την πνευματική υγεία.
Επιπλέον, παραθέτει μία σειρά από τα “εγκλήματα” που διέπραξε η παρούσα Κυβέρνηση, που ανάγονται φυσικά, στη σφαίρα του ά-λογου, του παράδοξου, του βλάσφημου.
Εμείς, ως katanixi.gr αναγνωρίζουμε πως ο πρώην Μητροπολίτης αποτελεί μία φωτεινή παρέμβαση, την ώρα που πληρωμένοι υπάλληλοι της Νέας Εποχής προπαγανδίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Μάλιστα, ως λογική επικύρωση των όσων λέει, παραθέτει ένα βιβλίο που  κυκλοφόρησε στην Αμερική το έτος 1981 με τίτλο:  “ΤΗΕ EYES OF DARKNESS”. Το συγκεκριμένο βιβλίο αναγράφεται ότι: “Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαδοθεί εις ολόκληρον τον Πλανήτην, κάνοντας επίθεση εις τους πνεύμονες και εις  του βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες”.
Είναι ολοκάθαρο, φυσικά, πως τα έσχατα δε θα τα βιώσουμε εν μία νυκτί. Οι δηλητηριώδης παρεμβάσεις θα είναι σταδιακές, στοχευμένες και έξυπνα εφαρμοσμένες. Και όπως όλα δείχνουν, η νέα πραγματικότητα που ήρθε να επιβάλλει ο κορονοϊός, δεν είναι ούτε τυχαία, ούτε αθώα. Περισσότερο ωφέλιμο υλικό, που καλό θα ήταν να λειτουργήσει ως “ασπίδα προστασίας” και αφυπνιστικός μηχανισμός για τις ψυχές μας, παρατίθεται αναλυτικότερα στη μελέτη (στο βιβλίο αυτό) με τίτλο «Κορονοϊός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου