Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

 

Π ο ι ό ή τ α ν τ ο π ρ ώ τ ο σ τ ά δ ι ο τ η ς π α γ κ ό σ μ ι α ς π ρ ο π α γ ά ν δ α ς?

Να χειραγωγίσει κ, να ποδηγετήσει τις μάζες. Ο άνθρωπος έθεσε σε δεύτερο πλάνο τις αξίες του, όπως η ελευθερία του, η δικαιοσύνη του, η δημοκρατία του, η αγάπη, ο έρωτας, η αλληλεγγύη. Κλείστηκε στο σάρκινο κουφάρι του, φόρεσε κ, τις μάσκες του κ, έγινε διαχειρίσιμος.

Δεν πείστηκαν από τις λίγες φωνές των επιστημόνων που ήθελαν τον covid-19 ως επιδημία κ, όχι ως πανδημία. Μια πανδημία συμφαίρει συγκεκριμένους πολυεθνικούς κολοσσούς, αλλά κ, φαρμακοβιομηχανίες κ, επιχειρήσεις που ήταν εκτός ταμπλό βαριών χαρτιών της παγκόσμιας οικονομίας.
Ένα νέο μοντέλο διακυβέρνησης μιας παγκοσμιοποιμένης κοινότητας, αφού οι εγκέφαλοι της πιστεύουν πως, αφού σώζουν ζωές, λαμβάνουν κ, το χρίσμα του μεταφυσικού.
Γι αυτό έδωσαν μια νέα κοσμοθεωρία η οποία έγινε πιστευτή.
Θέλησαν να πάρουν την αντίστοιχη θέση του Θεανθρώπου αφού έσωσαν εκατομμύρια ζωές, σε όλο τον κόσμο.
Εξάλλου, στην προσπάθειά τους μέσω του επιστημονικού τους μάρκετινγκ να αντικαταστήσουν το θείο, κλείνουν εκκλησίες, κ, ότι παραπέμπει στη θρησκεία.
Αλλά φαίνεται ότι δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ.

Δ ε ύ τ ε ρ ο π α γ κ ό σ μ ι ο σ π ο τ ά κ ι .
"Κρατάμε αποστάσεις" για να "Μείνουμε Ασφαλείς ",
αφού ανακαλύπτουν ότι στο σπίτι μέσα έχει μια οικογένεια, κι εδώ κανείς δεν έχει να πει τίποτα με τον η την σύντροφό του, τα παιδιά του, ενώ οι παππούδες είναι καραντίνα στην καραντίνα.
Και τι να πουν αφού, έτσι όπως είναι δομημένες οι κοινωνίες, κρατούσαν αποστάσεις χωρίς να το συνειδητοποιούν.
Αυτό ήταν το πρώτο στάδιο της χειραγώγησης.
Τώρα έχουμε περάσει στο δεύτερο στάδιο και έπεται συνέχεια.
Τώρα οι μη συνετισμένοι πολίτες, εκτός από το bullying που δέχονται από τους υποταγμένους, συνετούς, υπάκοους πολίτες, δέχονται κ, τα πρόστιμα που καταστρατηγούν κάθε έννοια της ελεύθερης κοινωνίας των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου