Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

 

Ό, τι δημιούργησε ο Θεός, ο Σατανάς επιθυμεί να αντιγράψει και να διεφθαρθεί. Σήμερα βλέπουμε μωρά test-tube, τρίποντα μωρά, κλωνοποίηση ανθρώπων και σύντομα σχεδιαστές μωράκια. Οι άνδρες χωρίζουν ακόμη και με την κοπέλα τους - για ένα custom-made ρομπότ σεξ.

Σε αυτή την τεχνολογική εποχή, οι άνθρωποι δεν μπορούν να περάσουν ούτε μια μέρα χωρίς το smartphone και άλλα gadgets τους. Έτσι, είμαστε μάρτυρες του ανθρώπου να συγχωνεύεται με τη μηχανή.

Ο Θεός σχεδίασε τα παιδιά για να είναι ο απόγονος του ανδρόγυνου · δεν γεννήθηκαν με αυνανισμό και τεχνητές μεθόδους. Οι επιστήμονες εργάζονται σε τρόπους δημιουργίας μωρών μέσω παρθενογένεσης. Παρθενογένεση ή γέννηση παρθένου είναι όταν οι γυναίκες αναπαράγονται χωρίς να ζευγαρώνουν ποτέ με αρσενικό. Το φαινόμενο είναι τεκμηριωμένο στις λέξεις των ζώων. Έντομα, ψάρια, αμφίβια, ερπετά, πουλιά, ακόμη και μερικά θηλαστικά - η γαλοπούλα και το κοτόπουλο - είναι γνωστό ότι παράγουν απογόνους μέσω παρθενογένεσης.

Στον παγανισμό, η Ελληνίδα θεά Άρτεμις λατρευόταν ως παρθένα θεά. Γι 'αυτό και οι μέλισσες συνδέθηκαν με την ιέρεια της Αρτέμιδος, όχι μόνο επειδή η βασίλισσα Μέλισσα συμβολίζει το καθεστώς, καθώς όλες οι εργάτριες μέλισσες έδωσαν τη ζωή τους γι' αυτήν, αλλά οι μέλισσες είναι παρθενόγονες πλάσματα.

Το να μπορείς να δημιουργείς μωρά σε ένα εργαστήριο με δύο λεσβίες γονείς ή ένα bromance είναι μόνο η αρχή. Τελικά, το τέλος του παιχνιδιού είναι να ξαναγράψει το DNA του ανθρώπου. Και συγχωνεύστε τον άνθρωπο με το θηρίο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου