Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ Β' ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!..:
Coronavirus: Γιατί όλοι τους κάναν λάθος. Δεν είναι «Νέος Ιός». «Το παραμύθι της έλλειψης ανοσίας»
Πιστεύω ότι είναι καιρός να επικρίνουμε μερικές από τις κύριες, εντελώς ψευδείς, δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτόν τον ιό.
Πρώτον, ήταν λάθος να ισχυριστούν ότι αυτός ο ιός ήταν νέος.
Δεύτερον, ήταν ακόμη πιο λάθος να ισχυριστούν ότι ο πληθυσμός δεν θα είχε ήδη κάποια ανοσία εναντίον του ιού.
Τρίτον, ήταν το αποκορύφωμα της ηλιθιότητας να ισχυριστούμε ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει το Covid-19 χωρίς καθόλου συμπτώματα ή ακόμη και να μεταδώσει την ασθένεια χωρίς να εμφανίσει καθόλου συμπτώματα.
Όταν ο πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, βιολόγος και ομότιμος καθηγητής, αποκαλύπτει και αυτός όπως και άλλοι κορυφαίοι επιστήμονες την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ, εμείς εδώ στην Ελλάδα, έχουμε ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΞΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ DNA. (εδώ)
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ.
«Ήταν ακόμη πιο λάθος να ισχυριστούν ότι ο πληθυσμός δεν θα είχε ήδη κάποια ανοσία έναντι αυτού του ιού». Η ανοσο-απόκριση στον ιό είναι ισχυρότερη από ό, τι πιστεύουν όλοι
Από τον Beda M Stadler
Περιοδικό : Παγκόσμια έρευνα, 08 Ιουλίου 2020
Weltwoche 2 Ιουλίου 2020
Θέμα: Παραπληροφόρηση ΜΜΕ , Επιστήμη και Ιατρική
Το αρχικό άρθρο δημοσιεύθηκε στο Ελβετικό περιοδικό Weltwoche (Παγκόσμια Εβδομάδα) στις 10 Ιουνίου. Ο συγγραφέας, Beda M Stadler είναι ο πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βέρνης, βιολόγος και ομότιμος καθηγητής.
Ο Stadler είναι ένας σημαντικός ιατρός στην Ελβετία, του αρέσει επίσης να χρησιμοποιεί προκλητική γλώσσα, η οποία δεν πρέπει να σας αποτρέψει από τα εξαιρετικά σημαντικά σημεία που επισημαίνει:
Αυτό δεν είναι μια καταγγελία, αλλά ένας αδίστακτος απολογισμός [της τρέχουσας κατάστασης]. Θα μπορούσα να χαστουκίσω τον εαυτό μου, γιατί κοίταζα τον Sars-CoV2 τόσο πολύ καιρό με πανικό. Είμαι επίσης κάπως ενοχλημένος με πολλούς από τους συναδέλφους μου στην ανοσολογία που μέχρι στιγμής έχουν αφήσει τη συζήτηση για το Covid-19 σε ιολόγους και επιδημιολόγους.
Πιστεύω ότι είναι καιρός να επικρίνουμε μερικές από τις κύριες, εντελώς ψευδείς, δημόσιες δηλώσεις σχετικά με αυτόν τον ιό.
Πρώτον, ήταν λάθος να ισχυριστούν ότι αυτός ο ιός ήταν νέος.
Δεύτερον, ήταν ακόμη πιο λάθος να ισχυριστούν ότι ο πληθυσμός δεν θα είχε ήδη κάποια ανοσία εναντίον του ιού.
Τρίτον, ήταν το αποκορύφωμα της ηλιθιότητας να ισχυριστούμε ότι κάποιος θα μπορούσε να έχει το Covid-19 χωρίς καθόλου συμπτώματα ή ακόμη και να μεταδώσει την ασθένεια χωρίς να εμφανίσει καθόλου συμπτώματα...
==> nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου