Τρίτη 17 Ιουλίου 2018


Μητροπολίτης Κερκύρας: Η μικρή Ελλάδα αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων

Την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων κ. Νεκτάριος ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ι.Ν. της Αγίας Μαρίνας στις Μπενίτσες.
Η σημερινή εορτή μας καλεί κατά πρώτον σε πνευματική αντίσταση σε όλα αυτά που οι κρατούντες νομοθετούν με σκοπό την μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας και κατά δεύτερον να πάρουν επιτέλους πρωτοβουλίες οι ίδιες οι οικογένειες τοποθετώντας τον Χριστό στην καρδιά των νέων ανθρώπων.
Από την μεριά της η διοίκηση της Εκκλησίας μας δίδει την καθημερινή της μαρτυρία και τον αγώνα της, προκειμένου να διαφυλαχθεί η Ορθόδοξη πίστη, η Ελληνική οικογένεια, αλλά και η εδαφική ακεραιότητα της πολυαγαπημένης μας πατρίδος, την οποία οι κρατούντες, σε αγαστή συνεργασία με ξένα κέντρα, μοναδικό σκοπό έχουν να την ξεπουλήσουν.
Η μικρή Ελλάδα βλέπετε, αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο για την ολοκλήρωση του σχεδίου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Καταλήγοντας ο κ. Νεκτάριος προέτρεψε τους πιστούς να εντείνουν την προσευχή τους, δίδοντας καθημερινά μαρτυρία Χριστού, αντιστεκόμενοι παράλληλα σε όλα αυτά τα αντίθεα κελεύσματα των κρατούντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου