Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ..
Έρχεται νέα κόλαση για τους Έλληνες Eurogroup - Πλήρης υποταγή: Νομοθετούν από τώρα μέτρα για το 2019 και ζητούν νέο δάνειο.
Ναι σε όλα» από την κυβέρνηση – μαριονέτα για να γυρίσουν οι δανειστές
Χωρίς σχέδιο δέχτηκε την προληπτική νομοθέτηση και τις προκλητικές απαιτήσεις των τοκογλύφων
ΝΕΑ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αλλά και για τους ΡΑΓΙΑΔΕΣ, που ψήφισαν και ξαναψήφισαν Τσιπρα, ή κόμματα που μας έφεραν ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
Όσο θα φτωχαίνουμε, τόσο το μίσος για τους κυβερνώντες και τα τσιράκια τους τους ψηφοφόρους, θα βαθαίνει...
ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ.
Και μπορεί ο εμφύλιος να είναι το ζητούμενο από τους ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ και τα αφεντικά τους, και ο λαός να νοιώθει τρόμο μπροστά σε έναν ακόμα εμφύλιο, αλλά οποιος πιστεύει πως μπορούμε να τον αποφύγουμε, είναι βαθιά νυχτωμένος.
Τα νέα φορολογικά μέτρα, οι περικοπές των συντάξεων, τα νέα χαράτσια, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερη φτώχεια τον λαό... η φτώχεια, αγριεύει τον άνθρωπο... όταν ο άλλος δεν θα έχει να ταϊσει τα παιδιά του... όταν θα τον πετανε από το σπίτι που έφτιαξε με τον ιδρώτα του... δεν θέλει πολυ το μυαλό για να ξεφύγει...
Κι είναι μέχρι να πέσουν οι πρώτες τουφεκιές...
Κάθε μέρα που περνάει και μένουμε απαθείς να περιμένουμε τον θάνατο που μας επιφυλλάσσει το προδοτικό κοινοβουλευτικό συστημα και τα κόμματα εξουσίας των μεταπολιτευτικών χρόνων, τόσο πιο κοντά έρχεται ο εμφύλιος, (τουλάχιστον οι νοήμονες, τον απεύχονται... έστω κι αν τον βλέπουν να πλησιαζει).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου