Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Οι ηγεσίες ΟΛΩΝ των κομμάτων, είναι μέλη της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
Πρωτεύουσα της Ελλάδος εγινε τώρα επίσημα το Βερολίνο, δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με το ονομα Ελλάδα.
Ολα τα κόμματα, επαναλαμβάνω ολα τα κόμματα, οι ηγεσίες των, ειναι μέλη και ενσωματωμένα στη μεγάλη Στοά της Ελλάδος, οδός Αχαρνών. 
Το μεγάλο μάτι της μεγάλης ΣΤοάς ελέγχει κάθε λεπτομέρια στη ζωή του Ελληνα και αυτό γίνεται απο το 1831.
Μόνοι μωροί πολίτες και ψηφοφόροι, σε πνευματικό επίπεδο μόρφωσης ενός παιδιού τεσσάρων ετών, πέφτουν στη παγίδα του θεάτρου που παίζουν έξω τα κόμματα απο άκρως δεξιά μέχρι άκρως αριστερά.
Ολο το φάσμα της δήθεν “δημοκρατίας” ειναι το πιό
ακρως αποτελεσματικό αγγλοσαξωνικό εργαλείο, των υπέρ οπλο των Γερμανών, λέγεται και υπέρ οπλο διαίρε και βασίλευε.
Τα κόμματα φέρνουν διχόνια, διαχωρισμό και διχασμό και έτσι ο Χαζαρομογγόλος τραπεζίτης απο η βιλα του στην Κέρκυρα τους αγοράζει και τους ελέγχει απο τη Στοα ολους συνεχίζοντας την αυτοκρατορία του, αφού ξέρει οτι ολοι, θά πανε σε αυτόν, τον τοκογλύφο να πάρουν λεφτά.
Ολοι, κυβέρνηση, στρατός, πολίτες, ……………. χρειάζεται μόνο να ακουλουθήσει κανείς παγκοσμίως τη μυρωδιά του χρήματος για να βρεί το κατοχό του, δεν ειναι αυτές οι λεγόμενες αγορές χρήματος, αλλά ειναι οικογενειακή, τραπεζική δυναστεία που ελέγχει ολες τις κεντρικές τράπεζες της Ευρώπης και της Αμερικής, με διαχειριστές (Managers) ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
Γι αυτό και η πρωτεύουσα της Ελλάδος εγινε τώρα επίσημα το Βερολίνο, δεν υπάρχει ανεξάρτητο κράτος με το ονομα Ελλάδα.
Υπάρχει επαρχία διοίκησης – κρατίδιο της Γερμανίας – με το ονομα Ελλάς, η Μέρκελ το επισκέφτηκε εχθές και παραξενεύτηκε με τη συμφεριφορά των Ελληνων που δεν το εχουν καταλάβει ακόμα οτι η Ελλάδα ειναι των Γερμανών, ειναι το κρατίδιο της, και ο Ελληνας εκεί το βιολί του, ασχολείται ακόμα με κόμματα και πολιτικούς που ξεφυτρώνουν κάθε μέρα σαν τα μανιτάρια για να σώσουν την Ελλάδα ……………. ολοι μελλοντικοί υπάλληλοι των χαζάρου τραπεζίτη και ο χαζάρος τραπεζίτης παραμένει στους αιώνες κυρίαρχος πίσω απο κάθε παρασκήνιο.
Αυτός ειναι ο δημιουργός της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας μας αφού την ιστορία δεν την γράφουν οι λαοί αλλά οι τραπεζίτες.
Ολοι οι πόλεμοι και οι επαναστάσεις στα τελευταία 300 χρόνια ήταν πόλεμοι των τραπεζών για να φέρουν την απόλυτη κυριαρχία (δεσμά) στους λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου