Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

 Ζούμε στη χώρα της  παραπληροφόρησης, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε αυτόν τον εικονικό κόσμο που μονοπωλήθηκε από απατεώνες,  ένας κόσμος στον οποίο τους αγωνιστές της αλήθειας τους αποκαλούν, ψεκασμένους και συνωμοσιολόγους….

Ποιος θα πίστευε ότι ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού θα ακολουθούσε αδιανόητα το κάλεσμα των ψυχοπαθών  ‘’ηγετών’’ της Γης να δεχτούν να βάλουν ένα πειραματικό εμβόλιο ;  Οι ψυχοπαθείς «ηγέτες» της Γης, και οι Elite δισεκατομμυριούχοι η λέσχη των παιδόφιλων, των βιαστών και των έμπορων ναρκωτικών που κυβερνούν τον κόσμο, μας οδηγούν στον αφανισμό, με το 98% των ανθρώπων να πιστεύει τα ψέματα που λένε τα ΜΜΕ Όταν η οικονομία καταρρέει, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να γίνονται πολύ απελπισμένοι. Και οι απελπισμένοι άνθρωποι κάνουν άσχημα πράγματα Οι πολιτικοί μας, είναι  ανεπαρκείς, αναξιόπιστοι και προδοτες, έχουν ξεπουλήσει τα πάντα,  συλλαλητήρια επί συλλαλητηρίων και διαδηλώσεις επί διαδηλώσεων διοργανώνονται για να ακουστεί φωνή απογνώσεως από πονεμένους και βασανισμένους ανθρώπους…….. κανείς όμως δεν ακούει.

Σου μιλούν για τσιπαρισμα και λένε εμένα και τον κάθε εμένα που αντιστέκεται συνωμοσιολογο και ψεκασμενο που στα φωνάζω εδώ και χρόνια!!! Στα λένε οι ίδιοι οι πολιτικοί (Ελευθέριος Βενιζέλος, Δασκαλάκη, υπουργός ηλεκτρονικής διακυβέρνησης κ.τ.λ.) και σε υποχρεώνουν με ενα q code σε χαρτί που σε λίγο θα το έχεις πάνω σου μετά από τα επανειλημμένα πειραματικά εμβόλια που κάνουν καλά την δουλειά τους!!!

Η "Εκκλησία" πέταξε Θεό και πετραχήλι και άρπαξε τα τριάκοντα αργύρια, ένα αντίτιμο σιωπής και προδοσίας.
"Αντιπολίτευση" δεν υπάρχει, είναι όλοι τους όψεις του ίδιου νομίσματος, συμπαίκτες, συνεργάτες, σύμμαχοι.

Έλληνες μην περιμένετε τίποτα από τους πολιτικούς και από τους ιεράρχες, πάρτε το μέλλον των παιδιών σας και το δικό σας στα χέρια τα δικά σας, Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ….. ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου