Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Συμπερασμα.. 

Οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να είναι με το μέρος της πλειοψηφίας, παρά να έχουν δίκιο. Η προπαγάνδα είναι εξίσου αποτελεσματική στη σύγχρονη εποχή

Πολλοί πολιτικοί και μεγάλες εταιρείες θα θυσιάσουν ευχαρίστως ανθρώπινες ζωές, αν αυτό ευνοεί τις πολιτικές και οικονομικές τους φιλοδοξίες. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η κυβέρνηση ενεργεί με γνώμονα το συμφέρον του λαού. Ακόμα και πολλοί που ασκούν έντονη κριτική στην κυβέρνηση.

Όταν φοβούνται επαρκώς, οι περισσότεροι άνθρωποι όχι μόνο αποδέχονται τον αυταρχισμό, αλλά και τον απαιτούν. Οι άνθρωποι που απορρίπτονται ως "θεωρητικοί συνωμοσίας" είναι συχνά καλά μελετημένοι και πολύ μπροστά από το κυρίαρχο αφήγημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι εκτιμούν την ασφάλεια και την προστασία περισσότερο από την ελευθερία και την ανεξαρτησία, ακόμη και αν η εν λόγωσφάλεια" είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.  Ένα σημαντικό ποσοστό των ανθρώπων απολαμβάνει απόλυτα την υποταγή.

Οι περισσότεροι άνθρωποι νοιάζονται περισσότερο να φαίνονται ότι κάνουν το σωστό, παρά να κάνουν πραγματικά το σωστό.

Η τρέχουσα πολιτική, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η επιστήμη και οι βιομηχανίες υγειονομικής περίθαλψης είναι όλες διεφθαρμένες, σε διαφορετικούς βαθμούς. Οι επιστήμονες και οι γιατροί μπορούν να εξαγοραστούν τόσο εύκολα όσο και οι πολιτικοί. Αν κάνετε τους ανθρώπους να αισθάνονται αρκετά άνετα, δεν θα εξεγερθούν. Μπορείτε να κρατήσετε εκατομμύρια ανθρώπους πειθήνιους καθώς τους αφαιρείτε τα δικαιώματά τους, δίνοντάς τους χρήματα, φαγητό και διασκέδαση.

Οι σύγχρονοι άνθρωποι είναι υπερβολικά εφησυχασμένοι και δεν έχουν επαγρύπνηση όταν πρόκειται να υπερασπιστούν τις δικές τους ελευθερίες από την κυβερνητική υπερβολή.

Είναι ευκολότερο να ξεγελάσεις ένα άτομο από το να τον πείσεις ότι έχει ξεγελαστεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου