Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021


 

ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. Επισήμως μακριά από κάθε σχέση σας και με τον Μητροπολίτη Πατρών, που προέτρεψε στον παράνομο εμβολιασμό, για να "σωθούμε!!!", όπως είπε! Αίσχος στη δημόσια βλασφημία του! Κάντε υπακοή κε Χρυσόστομε στους Αγίους Πατέρες επιτέλους και μην εκβιάζετε, μήτε προκαλείτε επιδεικτικά τον λαό, επειδή εσείς προτιμήσατε τον αιώνα ετούτο και αγαπήσατε μια πόρνη συναγωγή! Μη μας εξαπατάτε με προσχήματα αγάπης και ευγενείας σε κάτι Αντιευαγγελικό, σε νόμους αντίθεους! Ο πιστός λαός σας λέει ΟΧΙ σε όλα! Ο Απόστολος Ανδρέας σας βδελύσσεται, που υποβιβάσατε τον Ναό του σε σταύλο και σούπερ μάρκετ! Δεν φιμώνουμε το πρόσωπο στον οίκο του Θεού, χωνέψτε το, ούτε τον κλείνουμε, αφορίζεσθε! Γίνεσθε έτσι άξιος ουρανίων και επιγείων ιερών ραπισμάτων! Ο σημερινός Απόστολος από την επιστολή του Απ'.Πέτρου σας προειδοποιεί για το τέλος σας: "ταχινή απώλεια", λέει, θα σας έρθει! Μετανοείστε τώρα, δεν έχετε περιθώρια!
Αδελφοί, ΜΗ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΔΟΜΕΝΗ ΕΥΣΕΒΕΙΑ ΤΩΝ 2020 ετών, που έρχονται να μας την ανατρέψουν με το πρόσχημα ενός ιού και με τη δήθεν αγάπη και το σεβασμό στον άνθρωπο, που τον σκοτώνουν καθημερινά και ποικιλοτρόπως οι Σιωνιστές και οι υποτακτικοί τους!!! Υπακούμε στην Εκκλησία που είναι η Αλήθεια και όχι στην κάθε βλάσφημη Σύνοδο, που την διαστρέφει!
"Οίδε Κύριος ευσεβείς εκ πειρασμού ρύεσθαι, αδίκους δε είς ημέραν κρίσεως κολαζομενους τηρείν!" (Β' Πέτρου β', 9). Δηλ.γνωρίζει πολύ καλά ο Κύριος να σώζει τους ευσεβείς από την ώρα του πειρασμού, τους άδικους όμως γνωρίζει να τους φυλάει για την ημέρα της κρίσεως, εκεί όπου θα απολαύσουν ολόκληρη την κόλαση κατά τα έργα τους!( Έτσι κλείνει ο σημερινός Απόστολος)
ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!!!
ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟΣ ΣΑΒΒΑΪΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου