Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

 

Με τον ιό βρήκαν την ευκαιρία όλες οι Δυτικές κυβερνήσεις κ, τα καθεστώτα να <<σκληρύνουν>> τα μέτρα, προκειμένου να σώσουν ζωές των πολιτών τους, απέστειλαν τη λειτουργία του Συντάγματος, απάλειψαν τα ανθρώπινα δικαιώματα κ, επέβαλαν απαγόρευση κυκλοφορίας, μόνιμη χρήση μάσκας κ, πολύμηνη φυλάκιση στα σπίτια μας για δήθεν την ασφάλειά μας, για να σωθούμε από τον ιό...δεν χρειαζόταν η δημοκρατία.
Ξεχάσαμε όλα τα άλλα νοσήματα που θερίζουν κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους κ, ασχολούμαστε μόνο με το covid.
Όλες οι αρρώστιες είναι covid, ξεχνώντας οι κύριοι κυβερνώντες ότι η πρώτη αιτία θανάτου σε αυτόν τον πλανήτη είναι η φτώχεια.
Η άρνηση να εμβολιαστούμε- να τσιπαρισθούμε, θα είναι ένας λόγος να μας αποβάλλουν από διάφορες εκδηλώσεις, χώρους κ, δραστηριότητες.
Έτσι θα υπάρξουν κατηγορίες <<καθαρών >> κ, <<μολυσμένων >>, υπάκουων κ, ανυπάκουων.
Έτσι θα μπορείς ή όχι να ταξιδέψεις.
Ωραίο κινεζικό μοντέλο διακυβέρνησης μοιάζει αυτό, αρέσει σίγουρα σε πολλούς δισεκατομμυριούχους της Δύσης, που προωθούν εδώ κ, χρόνια την ιδέα μιας παγκόσμιας ελίτ που θα έχει τον πλήρη έλεγχο.Απολυταρχική εξουσία όπως ενδεχομένως το Κομμουνιστικό Κόμμα στο Πεκίνο, δισεκατομιριούχοι κ, μιλούνια σκλάβοι στις οικονομικές ζώνες όπως στην ενδο- Κίνα . Αυτό για να επιτευχθεί πρέπει
να κάμψει τη σημερινή κανονικότητα της ανθρώπινης φύσης κ, λειτουργίας.
Να όμως που είναι δύσκολο, γιατί όποιος παραβιάζει τη φύση, εκείνη τον εκδικείται.
Όχι μάσκες, όχι στα εμβόλια .
Πρέπει να προασπίσουμε τα ατομικά μας δικαιώματα.
Καλή απελευθέρωση σε όλους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου