Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021


 

The Great Reset...το βιβλίο που ήταν στο γραφείο του Κουλη.
Τι θέλουν όλοι αυτοί από εμάς;
Απλούστατα την ψηφιοποίηση της κοινωνίας!!! Σε όλους τους τομείς της κοινωνίας που μπορείτε να φανταστείτε αλλά για να γίνει άμεσα αυτή η επανεκκίνηση έπρεπε πρώτα να δημιουργηθεί μια τεράστια ΚΡΙΣΗ!!!!
Η Κρίση του αοράτου ιού.
Θα διαλύσουν την οικονομία για να εξαφανίσουν τα μετρητά ώστε να μας ελέγχουν πλήρως ψηφιακά μέσω της τεχνολογίας που έχουν ήδη στήσει. Έλεγχος των πάντων ψηφιακά.
Θέλουν να εμβολιάσουν 7,5 δισεκατομμύρια άτομα στον κόσμο. Δηλώσεις του Γκέιτς και όχι δικές μου. Εν τω μεταξύ, έχει επενδυθεί σε κάθε φαρμακευτική βιομηχανία σε μια αγνώριστη ταχύτητα για την παραγωγή εμβολίων από φιγούρες όπως ο Μπιλ και Μπελίντα.
Τέλος, οι λεγόμενοι στόχοι του ΟΗΕ ταιριάζουν επίσης σε αυτήν την επανεκκίνηση. Οικονομικά, φαρμακευτικά, ιατρικά, όλα περνούν στην ψηφιοποίηση. Η IATA με το ηλεκτρονικό Passport....εμβόλιο και μάσκα Έτοιμος ο ψηφιακός πολίτης!
Η κοινωνία μας θα καταστραφεί ώστε η επαναφορά, να είναι ψηφιακή και δεν θα σταματήσουν πουθενά, μεχρι οι άνθρωποι να γίνουν ψηφιακοί...και να πληρώνουν με το δεξί τους χέρι ψηφιακά.
Ετοιμάζουν παγκόσμια τράπεζα, παγκόσμια θρησκεία, και παγκόσμιο ηγέτη.
Αυτά που θα περάσει η ανθρωπότητα για το παγκόσμιο έλεγχο,ούτε ιστορικοί του μέλλοντος δεν θα μπορέσουν να τα γράψουν.
Και αν όλα αυτά είναι εξωπραγματικα..διαβάστε την Αγία Γραφή και την αποκάλυψη του Ιωάννη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου