Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021


 Η εμφύτευση του τσιπ και το χάραγμα που πλησιάζουν, δεν θα αποτελούν πράξεις και αποφάσεις ελεύθερης βούλησης, οπως νομίζαμε...

Αυτοι γνώριζαν οτι γνωρίζαμε γι αυτά εδω και πολλά χρόνια και αιώνες, απο την Αποκάλυψη και άλλους φωτισμένους γέροντες ή ερευνητές της Αλήθειας.
Επρεπε να κάνουν κάτι, οπου η εμφύτευση του τσιπ θα γίνεται κατόπιν εντολής και ψηφιακής καθοδήγησης.
Και εδω μπαίνει το εμβόλιο.
Ζητούν να εμβολιάσουν όσους μπορούν περισσότερους, ωστε οι εμβολιασμένοι που θα συνδεθούν με το 5G, μέσω της λουσιφεράσης του εμβολίου, με σκοπό τον έλεγχο τον νου της σκέψης και της βούλησης τους, να προχωρήσουν άμεσα στην εμφύτευση τσιπ και στο χάραγμα, μέσω ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ, ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ. Ως τηλεκατευθυνόμενα ρομποτ.
Που σημαίνει οτι οποιος δεχθει να κάνει το εμβολιο, θα βάλει και το τσιπ και το χαραγμα, χωρις να το εχει αποφασίσει ό ιδιος.
Φυσικα θα υπάρξουν και αυτοι που δεν χρειάζονται να πάρουν εντολή απο τα συστήματα της MICROSOFT και θα θεωρήσουν οτι το τσιπ μέσα τους, θα τους διευκολύνει στις συναλλαγές τους.
Οποιος κάνει το εμβολιο θα δεχθει και ολα τα υπόλοιπα να το θυμάστε αυτό.
Αδερφοί μου ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΙΟΝΙ.
ΗΔΗ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ, ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ.
Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου