Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020


 Λυπάμαι σεβασμιότατε, δεν έχετε διαβάσει πόσοι μεγάλοι πατέρες υπέφεραν για την πίστη του Θεανθρώπου. Ξεχάσατε την επί του Όρους ομιλία, δεν διαβάσατε τον Πλάτωνα όπως έκαναν οι μεγάλοι πατέρες της Εκκλησίας, για να αισθανθείτε το μεγαλείο να είσαι Έλληνας

Είναι βέβαιο ότι ο σεβασμιότατος ούτε Έλλην ούτε Ορθόδοξος είναι. Δούλος της ΝΤΠ και του Έρντογάν είναι. Αφόρισε τον Μακαριστό Χριστόδουλο γιατί απέρριψε κάθε ιδέα για τις νέες χώρες. Δηλαδή θα δίδαμε αφορμή διαμελισμού του Αιγαίου από την αλαζονεία του Πατριάρχου. Μη ξεχνάμε ότι ο Πατριάρχης ευλόγησε τα όπλα των Ισλαμιστών και επί των ημερών του δεν λειτούργησε η σχολή της Χάλκης, ενώ η Αγία Σοφία έγινε Τζαμί. Ορθώς φόρεσε τη μάσκα ώστε να μην το γνωρίζουν στον άλλο κόσμο.
Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι η ορθοδοξία είναι απολύτως συμβατή με τον Ελληνισμό και συνθέτουν τον Ελληνορθόδοξο πολιτισμό που ενώ θα ανθούσε, η παγκόσμια σκοτεινή κοινότης μερίμνησε να του βάζει στο σβέρκο ανθέλληνες, ημίαιμα, κομμουνιστές, ανθρώπους σκοτεινών αιρέσεων που εργάζονται σε βάρος του Ελληνισμού και του Ελληνικού Λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου