Παρασκευή 24 Απριλίου 2020


ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΘΥΡΑΙΣ
ME κωδικό WO 2020 060606 ευρεσιτεχνία από τη Microsoft Technology Licensing LLC (MTL), Redmond, εταιρείας του ομίλου Microsoft και αναφέρεται σε ένα “σύστημα” κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί “δεδομένα δραστηριότητας σώματος” με σκοπό να ελέγχεται από απόσταση η παροχή εργασίας από τους εργαζόμενους, μέσω του απόλυτου ελέγχου και της καταγραφής των αισθήσεών τους αλλά και των λειτουργιών του σώματός τους.

https://patentscope.wipo.int/…/-aNma2vNM53WUMHGRUw5LeCvayuy…


Ολα αυτά με την κατάργηση τού χρήματος και την εισαγωγή μας στην αχρήματη κοινωνία νέο νόμισμα. κρυπτονομισμα.

Τα κρυπτονομίσματα δεν τυπώνονται ούτε “κόβονται” σαν τα πραγματικά χρήματα και επιδιώκεται να τα αντικαταστήσουν πλήρως. Οι διαφημιστές τους που τα προωθούν, λένε ότι «ανακαλύπτονται» μέσω της διαδικασίας του mining, όπως ο χρυσός. Ψάχνεις δηλαδή προσφερόμενη εργασία και ευκαιρίες επενδύσεων και έτσι βγάζεις λεφτά χωρίς να πιάνεις στα χέρια σου χαρτονομίσματα, αλλά καθώς σου μεταφέρονται στο λογαριασμό σου πιστωτικές μονάδες που έχουν αντιστοιχία για την ώρα με όλα τα σύγχρονα νομίσματα, τα οποία ευελπιστούν να καταργηθούν, υπέρ αυτού του παγκόσμιου άυλου κρυπτονομίσματος.

Είναι δηλαδή τα κρυπτονομίσματα, ψηφιακά νομίσματα που χρησιμοποιούνται για την άμεση, ανέπαφη συναλλαγή, παρακάμπτοντας οιοδήποτε ενδιάμεσο μέρος (κράτος, τράπεζες, αρχές).

Υπάρχουν ήδη χώρες, στις οποίες μισθοί πληρώνονται σε κρυπτονομίσματα. Η Νέα Ζηλανδία αποτελεί την πρώτη χώρα που νομιμοποίησε την πληρωμή μισθών με κρυπτονόμισμα, έπειτα από την οδηγία που εξέδωσαν το υπουργείο Εσωτερικών Εσόδων και η εφορία για την πειραματική εφαρμογή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2019 και αρχικά για μία τριετία, της πληρωμής των μισθών των υπαλλήλων σε κρυπτονόμισμα. Το πρώτο κρυπτονόμισμα ήταν το bitcoin.

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η MICROSOFT

Η εταιρεία θέλει να αναπτύξει ένα δικό της σύστημα χρήσης κρυπτονομισμάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύστημα τραπεζικών πιστωτικών μονάδων (credit points) για τις οποίες μιλώ εδώ και 20 χρόνια, που θα επιτρέπει στους κατόχους τους να τα χρησιμοποιούν μέσω πιστωτικών καρτών, ή του κινητού, ή ενός εμφυτεύματος για πληρωμές ή εισπράξεις!! Εφόσον καθιερωθεί και αντικαταστήσει οποιοδήποτε άλλο νόμισμα, τότε χωρίς αυτό δεν θα μπορείς ούτε να αγοράσεις ούτε να πουλήσεις τίποτε και βεβαίως δεν θα μπορείς να αποδείξεις ποιος είσαι.

Πόσο γρήγορα μπορεί να γίνει αυτό; Σας πληροφορώ τόσο γρήγορα όσο γρήγορα μας μάντρωσαν με τον κορωνοϊό.

Αυτό έρχεται και δένει με τον στίχο 13.16-17 της Αποκάλυψης του Ιωάννη :

Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,

Αποκ. 13,17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.

Βλέπετε, για να χρησιμοποιήσει κανείς αυτά τα άϋλα νομίσματα, θα πρέπει να είναι συνδεδεμένος με το σύστημα με το οποίο θα πληρώνονται όλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου