Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020


Coronavirus και PolizeiStaat.
Κατάργηση θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων.
ΓΝΩΜΗ
Εντελώς παράνομη,καταχρηστική& αντισυνταγματική η απαγόρευση κυκλοφορίας.
Που επιβλήθηκε με ΠΝΠ που αποτελει ουσιαστικό νόμο με την εφαρμογή πρόσθετων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κοροναιού απο την Κυβέρνηση και της άσκοπης μετακίνησης πολιτών.
Επιχειρώ μια νομική προσέγγιση.
Παραβιάζει λοιπόν ευθέως το Αρθρ 5παρ 4 Συντάγματος!
Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου αποτελούν ουσιαστικούς νόμους, οι οποίοι δεν είναι δυνατό να παραβιάσουν το Σύνταγμα ανατρέποντας την ιεραρχία των κανόνων δικαίου. Η ελευθερία κίνησης και εγκατάστασης στην ελληνική επικράτεια, δηλαδή η λεγόμενη stricto sensu προσωπική ελευθερία, κατοχυρώνεται στο άρθρο 5 παρ. 3 του Συντάγματος.
Καταργει επιπλέον η εν λόγω ΠΝΠ και άλλες συνταγματικές ελευθερίες και δικαιώματα.(ελεύθερης εγκατάστασης συμμετοχής στήν κοινωνική και επαγγελματική ζωή)
Ακόμη και όταν ένας πολίτης υπάγεται στις εξαιρέσεις αντιμετωπίζει τον υπερβάλλοντα ζήλο ορισμένων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ όπως συμβαίνει συχνά με την Αστ/κή Δ/νση Πιερίας.
Υπόλογοι και ηθκοί αυτουργοι οι Αστ/κοι Δ/ντές.
Το αντιμετώπισα απροσδόκητα κατα την διενέργεια ελέγχου σήμερα απο άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας οπότε με απείλησε με επιβολή προστίμου 150€ ενώ είχα μεταβεί νόμιμα και φέροντας μαζι μου τα απαραίτητα έγγραφα δλδ έντυπη ΒΕΒΑΙΩΣΗ και ΑΔΤ για διεκπεραίωση επείγουσας υπόθεσης σε Τράπεζα και στην εργασία μου ως Δικηγόρος εργάσιμες ώρες(Βεβαίωση τύπου Α) απο την οποίαν σημειωτέον απέχω ολοκληρωτικά τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχοντας εθελούσια υποβληθεί με ευθύνη σε αυτοπεριορισμό, καραντίνα 14 ημερών!
Υπέρμαχος της θεωρίας ,αρχής ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ που εφάρμοσα απαρέγκλιτα.
Αύριο υποβάλλεται επειδή έχει ξεχελίσει το ποτήρι Έγκληση κατα παντός υπευθύνου
Διότι με έκτακτα νομοθετικά μέτρα και νόμους παραβιάζονται θεμελιώδη ατομικά συνταγματικά κοινωνικά και εργασιακα δικαιώματα.
Αντι σοβαρών μέτρων πρόληψης διαγνωστικών test ελέγχου για COVID 19 ενίσχυσης του αποδυναμωμένου και απαξιωμένου ΕΣΥ επίταξης ιδιωτικών Νοσηλευτηρίων και Διαγνωστκών Κέντρων(απο τις οποίες μισθώνει 1600€/ημέρα την κλίνη )η πανικοβλημένη φοβισμένη Κυβέρνηση περιορίζει συνεχώς τις ελευθερίες και θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών απεκδυόμενη των ευθυνών της
Εχουν εγκαθιδρύσει εκμεταλλευόμενοι την δύσκολη συγκυρια εξαιτιας της εξάπλωσης τουCOVID 19 συστηματικά απο την ανάληψη της εξουσίας οι φωστήρες της ΝΔ κυριολεκτικά ιδιότυπο Αστυνομικό Χωροφυλακίστικο Κράτος.
Ότι προωθει η νέα τάξη πραγμάτων μαζι με την ψηφιοποίηση των προσωπικών δεδομένων μας.
Κατάλυση Δημοκρατίας& του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
Δεν πηγαίνει άλλο!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου