Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ φτώχυναν, μαράζωσαν, καί ντροπιάστηκαν !!! Τους λένε ΠΩΣ ΔΕΝ είναι Ελληνες , δεν είναι Ρωμιοί παρά μονάχα απομεινάρια και ανακατωμένες φυλές !!!Γεμίζουν τα σχολειά από "μοντέρνους" Δασκάλους που ΔΕΝ θέλουν Χριστό, ΔΕΝ θέλουν ΕΘΝΟΣ και Ιστορία !!!
ΤΑ Ελληνόπουλα μένουν φτωχά σε γνώση, άδεια από πίστη, κουρελιασμένα σε ψυχή !!! Ακούνε και δεν ακούν, βλέπουνε και δεν βλέπουν !!! Τά χάλασαν με το γλυκό φαρμάκι της καλοπέρασης τα περισσότερα !!!
ΟΙ Κυβερνήτες μας προδώσαν , έγιναν ΕΝΑ με αυτούς ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ να μας φάνε !!! Δεν υπάρχει κανείς σχεδόν από αυτούς που κατέχουν Τίτλους ,Αξιώματα, και Θέσεις που να νοιάζεται για την Ελλάδα ????? Έρχονται ξένοι και δικοί και ΠΟΛΕΜΟΥΝ την Πίστη μας και την Πατρίδα μας !!!
ΘΕΛΟΥΝ να αδειασουν οι Εκκλησιές μας, να σωπάσουν λέει οι καμπάνες διότι ενοχλούν τους αλλόθρησκους !!! !Η Ελλάδα ταπεινώθηκε και σε λίγο θα μείνει μισή !!!Χώματα ΠΟΥ με το Αιμα σου Πατρίδα μου είναι ποτισμένα , θέλουν ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ στους διάφορους που ΣΚΟΤΩΝΑΝ κατά καιρούς και ανά τους ΑΙΩΝΕΣ, τα Παλικάρια σου !!!!
ΠΟΙΟΣ θα μας προστατέψει ??? Ποιος θα μας οδηγήσει ??? Ποιος θα κρατήσει ψηλά τη Ρωμιοσύνη ???? Ποιος θα μας ξανακάνει Υπερήφανους ?????
ΚΑΙ ΕΚΕΙ που έγραφα όλα αυτά ΝΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ μπροστά μου ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ !!!!!!!!!! Δέος ,συγκίνηση, και ανατριχίλα μ`επιασε!!!!
"Ανάργυρε ,παιδί μου ", μου λέει , και με πιάνει από τον ωμο ! "Μή φοβάσαι , αλλά άκουσε μόνο Δύο λέξεις που θα σου πω" !!! ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ να μου λέει :
" ΟΣΟ για τους Προδότες σας , εγνοια να μην τους έχεις ! Αυτοί έχουν τους Αφεντάδες τους, το διάβολο, το χρήμα !!!! Γι` αυτούς εζούνε στη ζωή και αυτους επροσκυνούνε !!!! Και αν εγώ τιμώρησα τους τότε προσκυνημένους, βάλε με νου σου ΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ για τούτους τους προδότες που πήρανε στο σβέρκο τους όλη μας την Ελλάδα , και πίκραναν την Παναγιά και όλους τους Αγίους !!!!!
ΚΑΙ Τ` ΑΓΙΑ τούτα χώματα σε βάρβαρους τα δίνουν !!! ΣΥΡΕ λοιπόν και πήγαινε και μη μ` απογοητεύσεις, ΓΙΑΤΙ να ξέρεις πως εμείς όλοι οι απεθαμένοι, στις ΙΚΕΣΙΕΣ στο Θεο, μά και στις Προσευχές μας, ΟΛΟ ΓΙΑ ΣΑΣ του λέγουμε και ολο ΓΙΑ ΣΑΣ μιλούμε , και ολο και Του δείχνουμε, τι ετραβήξαμ` ούλλοι, τους Πόνους μας , τους Κόπους μας και το Πικρό μας ΑΙΜΑ !!!!!!
ΚΙ`ΕΚΕΙΝΟΣ όλο και Σιωπά και δεν σας Τιμωραει , Και περιμένει καί Αυτός την αλλαξογνωμια σας, Την Πίστη σας, την θερμη σας στα Οσια και Ιερα σας , και στην Αγάπη του Χριστού το Πισωγύρισμα σας "!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ έγινε άφαντος !!!!!!!!!!!
Πρέσβευε από εκεί που είσαι Γέρο του Μοριά, Μαζί με όλους τους Αγίους και τους ΗΡΩΕΣ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου