Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Το αδιέξοδο στο οποίο μας έχουν φτάσει, δύο δρόμους διαφυγής είχε για μένα:
Ο δρόμος προς τα ψυχοφάρμακα ή ο δρόμος προς το Αστυνομικό μου Τμήμα!
Επέλεξα λοιπόν τον δεύτερο..
ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ!
ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ!
Ως Έλλην και γνήσιος Μακεδόνας, νιώθω απέραντη ντροπή και απύθμενη ανησυχία για το μέλλον της χώρας μας, σύμφωνα με τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία χρόνια! Και δεν αναφέρομαι μόνο στα δυσβάσταχτα μέτρα λιτότητας σε βάρος του Ελληνικού λαού, αλλά κυρίως στα θέματα που αφορούν σοβαρά εθνικά ζητήματα, (Μακεδονικό, μεταναστευτικό, τουρκικές προκλήσεις, Εθνική Κυριαρχία!)
Την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΜΗ λύση αντίστασής μας λοιπόν, μας την δίνει ως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ το ίδιο μας το Σύνταγμα, βάση της ακροτελεύτιας - «θεμελιώδους» διάταξης του άρθρου 120. ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ δηλαδή, να αντισταθούμε ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ενάντια στην κατάλυση του Συντάγματος! Μια υποχρέωση με αυξημένη νομική ισχύ, που ΔΕΝ μπορεί να ανακοπεί από ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ Ή ΝΟΜΟ!!!
Μα αλήθεια, έχουμε κατάλυση του Συντάγματος;
1. Όταν αφ'ενός, με την υπογραφή του 1ου μνημονίου έχουμε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ παράδοση της Εθνικής μας Κυριαρχίας..
(Δανειακή σύμβαση 8 Μαΐου 2010, άρθρο 14 παρ. 5 ) <--[διασταυρώστε το]
[Μην παραβλέψετε το γεγονός ότι αυτή η δανειακή σύμβαση έγινε υπό την σκέπη του Αγγλικού Δικαίου! <---[διασταυρώστε, το γιατί].
Όπως μην παραβλέψετε επίσης το γεγονός ότι λίγες μέρες μετά την υπογραφή του μνημονίου, πέρασαν το νόμο 3547 με τον οποίο ο υπουργός Οικονομικών λάμβανε την εξουσιοδότηση να υπογράφει αντ'αυτού της Ελλάδας!!
ΚΑΝΕΝΑΣ όμως δεν ανέφερε (ούτε ΜΜΕ, ούτε κανένα πολιτικό πρόσωπο), πως αυτός ο νόμος είχε κ μία διάταξη η οποία ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ γιατί ορίζει ότι «ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ»
Δηλαδή ήρθε ένας νόμος ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ και συγκεκριμένα το άρθρο 28 παρ. 2]. <---[διασταυρώστε το]
2. αφετέρου δε και ως συνέπεια των παραπάνω, η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει σχηματίσει εις βάρος υπουργών μελών της Κυβέρνησης, από την 24/11/2011, δικογραφία για το κακούργημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία και ανακοινώθηκε από την έδρα της Βουλής, καταγράφηκε στα πρακτικά, <--[διασταυρώστε το] και δεν πήρε τον δρόμο που θα έπρεπε, οπότε έχουμε σαφώς, κακουργηματική παράλειψη διώξεων του εν λόγω εγκλήματος της εσχάτης προδοσίας και της καταπάτησης του όρκου. Κατά συνέπεια, από την ημερομηνία αυτή και έκτοτε (24/11/2011), όλες οι εκλογές και το δημοψήφισμα που έλαβαν χώρα, ήταν εθνικώς και διεθνώς παράνομες, κατοχικές, άκυρες και καταδικαστέες!
Συνοψίζοντας τα 1+2, το συμπέρασμα είναι αδιαμφισβήτητο:
Η χώρα τελεί υπό κατοχή ξένων δυνάμεων και το Σύνταγμα καταλύεται βιαίως, συστηματικά, προκλητικά, με φρόνημα, με δόλο και πνεύμα καταργητικό, όπως χαρακτηριστικά είπε και ο τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Νικολόπουλος.
Εγώ λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ, νοιώθω ότι έπραξα κατά συνείδηση ως Έλληνας πολίτης, όχι μόνο γιατί έχω το ΔΙΚΑΙΩΜΑ, αλλά και την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που μου επιβάλλει το Σύνταγμα.
Απλά, ξεκάθαρα, με Εθνική συνείδηση, ΧΩΡΙΣ να ανήκω σε κανένα φορέα, κίνημα, οργάνωση, σωματείο ή πολιτικό κόμμα, χωρίς να υποκινούμαι ή να εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός, παρά ΜΟΝΟ του Συντάγματος και του Κυρίαρχου Λαού!
ΗΜΟΥΝ ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ!
ΗΜΟΥΝ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ!
ΕΣΥ; θα μείνεις ακόμα θεατής στην καταστροφή της Χώρας σου, του Έθνους σου, της Ιστορίας σου;
ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ! Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ γιατί απλά, παραβιάζεις το άρθρο 120 και δεν ξεχωρίζεις την θέση σου με την κατάθεση της Ιεράς Δήλωσης..!!!
Δεν χρειάζεται να είσαι νομικός, δικηγόρος, ή να έχεις ιδιαίτερες γνώσεις.
ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ!!!
Υ.Γ. Ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που κατέθεσα, (το οποίο κ είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να έχει ισχύ η όλη διαδικασία), θα παραλάβω σε 10 εργάσιμες ημέρες διότι έχω ΕΝΝΟΜΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ και μερίμνησα να το αιτηθώ σωστά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου