Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

Γιώργος Τράγκας: Οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία

Γ. Τράγκας: Οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία – Ίσως αύριο δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω ραδιοφώνου… Η φωνή μου είναι ενοχλητική
«Εύχομαι με όλη μου την καρδιά να διαψευστώ αλλά είμαι πλέον βέβαιος ότι στο επόμενο διάστημα οδηγούμαστε σε ανείπωτη εθνική τραγωδία», τόνισε ο Γ. Τράγκας από την συχνότητα των Παραπολιτικών 90,1 FM, αναφερόμενος στο Σκοπιάνο.
Αναλυτικά, όλα όσα είπε ο Γιώργος Τράγκας
Αν θέλετε να σώσουμε ότι απομένει, πρέπει να κινητοποιηθείτε. Τα 13 συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα κατά τη γνώμη μου είναι λίγα. Τα συλλαλητήρια πρέπει να είναι γιγαντιαία. Σε όλες τις πόλεις, σε όλα τα νησιά μας.
Όσοι με ακούτε στην Κρήτη και στη Ρόδο να είστε σε συνεχή κινητοποίηση. Οργανώστε συγκεντρώσεις και συλλαλητήρια σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό. Δείξτε με κάθε ειρηνικό τρόπο ότι δεν είστε δούλοι. Ότι δεν είστε παθητικοί, ότι δεν αντέχετε άλλο την πολιτική ντροπή της συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Δείξτε και προς την αντιπολίτευση ότι αυτά πρέπει να αναμένει και εκείνη αν τολμήσει να συνεχίσει στις γερμανικές ράγες. Δείξτε προς τον ξένο παράγοντα ότι οι Έλληνες δεν πρόκειται να πουλήσουμε την ιστορία μας και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να συνεχιστεί για έναν αιώνα η οικονομική σφαγή και εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Στείλτε εκατοντάδες χιλιάδες email στη βουλή των Ελλήνων
Υποβάλλετε μαζικές μηνυτήριες αναφορές με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Μηνύσεις στοιχειοθετημένες σε όλα τα άρθρα του ποινικού κώδικα που παραβιάζονται. Πρέπει οπωσδήποτε η πολιτική ηγεσία της χώρας να καταλάβει ότι δεν μπορεί να ξεπουλάει και να μηδενίζει όλες τις εθνικές υποθέσεις και τα δικαιώματα του ελληνικού λαού. Αξιοποιήστε όσα υπάρχουν ακόμη στην ελληνική νομοθεσία.
Τα Μακεδονικά Σωματεία ήδη μήνυσαν για εσχάτη προδοσία τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά. Μαθαίνω ότι όλη η ομογένεια την οποία δολίως κανένας κυβερνητικός δεν ενημερώνει για τις εξελίξεις, ετοιμάζεται να ενημερώσει τις αμερικανικές εφημερίδες, τα κανάλια και το διεθνή τύπο για όσα συμβαίνουν από τους Τσίπρα – Κοτζιά και Καμμένο. Επίσης, μαθαίνω ότι θα υποβληθούν χιλιάδες μηνύσεις εναντίον όλων των μελών του κοινοβουλίου που θα αποπειραθούν να περάσουν οποιαδήποτε πλαστή συμφωνία που θα ζημιώνει τα συμφέροντα της πατρίδας μας.
Κυρίες και κύριοι,
Ίσως αύριο ή μεθαύριο ανάλογα με τη θέληση του θεού και τις πολιτικές εξελίξεις δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας μέσω ραδιοφώνου, όπως κάνω τόσες δεκαετίες. Η φωνή μου είναι ενοχλητική και το γνωρίζω καλά. Αισθάνομαι – όπως και εσείς – ότι ζούμε σε μία ανελεύθερη εποχή στην οποία για να είσαι νορμάλ πρέπει να υπακούς σε όλα τα κελεύσματα των ξένων. Ζούμε σε μία εποχή, σε ένα ιδιότυπο καθεστώς μπανανίας, με έλλειμμα δημοκρατίας, με εισαγόμενη νομοθεσία και με μία συγκυβέρνηση, η οποία εκφράζει και υλοποιεί όλες τις εντολές του Βερολίνου.
Δεν ξέρω λοιπόν πόσο ακόμη θα μπορώ να βγαίνω τα πρωινά στα ερτζιανά και να ακούγεται η φωνή μου. Πρέπει λοιπόν να αξιοποιώ το χρόνο που έχω. Στο εξωτερικό βλέπω παντού να εγκαθίστανται Έλληνες. Νέοι άνθρωποι που φεύγουν από την πατρίδα. Μόλις τους ρωτάς γιατί έφυγαν κουνάνε το κεφάλι και λένε τι να κάνω εκεί κάτω. Δυστυχώς όλοι αυτοί οι μνημονιακοί ηγέτες μας, εξυπηρετούντες τη Γερμανία και τα ντόπια τζάκια έχουν απολέσει κάθε ίχνος εθνικής και κοινωνικής συνείδησης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι είναι αρχιτέκτονες μιας ανείπωτης εθνικής τραγωδίας που θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια στο μέλλον.
Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν ο περίφημος Κοστέλο μας είπε χθες ότι τα μέτρα δεν πρόκειται να αντιστραφούν. Μας είπε φίλες και φίλοι ότι λόγω και της Ιταλικής κρίσεως θα πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο πέντε ή δέκα χρόνια μπροστά. Φυσικά δεν μας είπε και δεν θέλει να σκέπτεται τι θα συμβεί αν εκραγεί η Ιταλία, αν γίνει ηφαίστειο, αν ο Ματαρέλα πάει σπίτι του και οι καινούργιοι ακολουθήσουν αντιευρωπαϊκό δρόμο. Η Μέρκελ δεν θέλει να σκέφτεται ότι μια ιταλική έκρηξη μπορεί να φέρει το τέλος του γερμανικού ελέγχου στη γηραιά ήπειρο. Για αυτό και θέλει περισσότερα κρατίδια υπό τον έλεγχό της. Ο Κοστέλο φίλες και φίλοι, με τη δήλωσή του αυτή, διέψευσε πλήρως τον εθνικό ψεύτη που έχει αρχίσει να λέει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε θεαματικές αλλαγές μετά την απόδραση. Ο Κοστέλο μας είπε ότι το μαρτύριο των Ελλήνων θα συνεχιστεί.
Για αυτό σήμερα ακούστε με. Οι κινητοποιήσεις πρέπει να είναι γιγαντιαίες. Οι συγκεντρώσεις καθημερινές. Τα συλλαλητήρια μεγάλα. Οι μηνύσεις καταιγίδα. Αφήστε κάτω τα μολύβια. Η Χώρα πρέπει να δείξει στην πολιτική νυφίτσα ότι δεν μπορεί να μείνει ούτε μία ώρα ακόμη στην εξουσία. Ο λαός πρέπει να δείξει και στον Μητσοτάκη, τι τον περιμένει αν τον αγνοήσει. Αν πορευτεί βερολινέζικο δρόμο. Η χώρα πρέπει να ξεσηκωθεί. Μαζικά και ειρηνικά. Οι βουλευτές πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι εκπρόσωποι του λαού και όχι των γερμανικών συμφερόντων. Όσοι με ακούτε πρέπει να στείλετε επιστολές στους βουλευτές των περιοχών σας. Όχι απειλητικές. Πρέπει απλά να τους πείτε τη βούλησή σας. Δηλαδή ότι δεν θέλετε άλλο να παλεύουν τόσο πολύ για την οικονομική και φυσική εξόντωσή σας. Πρέπει να τους πείτε ότι πρέπει να λυπηθούν τα παιδιά σας.
Πρέπει να τους πείσετε ότι δεν είναι δυνατόν να κατέχουν αυτές τις καρέκλες με την ψήφο σας και να αγωνίζονται τόσο πολύ για τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας. Επίσης πρέπει να πείτε σε όλους τους βουλευτές των περιοχών σας, σε όσους ψηφίζετε, ότι χωρίς να σας ρωτήσουν δεν μπορούν να ψηφίζουν νόμους που στέλνουν τα παιδιά σας στο εξωτερικό. Ο Τσίπρας με την ίδια ευκολία που αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία, αύριο με γερμανική εντολή, μπορεί να εκσυγχρονίσει τη Λωζάνη και να δώσει το μισό Αιγαίο στον Ερντογάν, γιατί αυτό συμφέρει τις σχέσεις του Βερολίνου με την Άγκυρα.
Εσείς κάτω στην Πελοπόννησο μην μείνετε αδρανείς. Όπως και στο Ιόνιο. Είναι η ώρα για ένα μεγάλο ξεσηκωμό. Τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό. Πολλοί από εμάς, νιώθουμε ξένοι στην πατρίδα μας. Το περιβάλλον πλέον είναι εχθρικό. Είναι δηλητηριώδες. Δεν πρέπει να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Δεν υπάρχουν αριστεροί, δεν υπάρχουν δεξιοί. Υπάρχει ένας υπόδουλος λαός Μια κατεχόμενη ιερή γη. Πρέπει να αποτινάξουμε το ζυγό. Η ενωμένη Ευρώπη δεν μπορεί να είναι μία γερμανοκρατούμενη, οικονομικά φασιστική Ευρώπη.
Άνθρωποι πεθαίνουν κάθε μέρα δίπλα μας. Ο Τσίπρας τους πετάει στο οικονομικό ελαιοτριβείο με ψυχρότητα δολοφόνου. Χιλιάδες φεύγουν στο εξωτερικό. Κατά κύματα. Πόσο θα ερημώσει η χώρα από ανθρώπινο δυναμικό, από νέους ανθρώπους, από επιστήμονες τα επόμενα χρόνια…
Ο Κοστέλο λέει ότι θέλουμε μία δεκαετία ακόμα. Μέχρι το 2022 …3,5% πλεονάσματα και μέχρι το 2060 2%. Πρέπει να αντιδράσει. Μη φοβάστε ότι θα κατηγορηθείτε ως αντιεξουσιαστές, ακροδεξιοί, γραφικοί και όχλος. Οι όχλοι του κου Τσίπρα συνθέτουν την κοινωνία. Αποτελούν το Έθνος. Αυτοί τον ανέβασαν για κακή τύχη της Ελλάδος στην εφήμερη εξουσία. Ξεφύγετε από τη φάρμα της Μέρκελ. Δείξτε με ειρηνικούς τρόπους τον αποτροπιασμό σας απέναντι σε αυτή την πολιτική. Όσοι γνωρίζετε ξένες γλώσσες επικοινωνείτε με μέσα ενημέρωσης της Αμερικής και της Ευρώπης. Περιγράψτε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Καταγγείλετε σε διεθνείς οργανισμούς τη γενοκτονία επί ημερών Τσίπρα και Καμμένου. Μη μένετε άβουλοι. Η σφαγή συνεχίζεται. Τα ψέματα αποκαλύπτονται. Δεν υπάρχει τέλος στο μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου