Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Καταλύεται το κράτος. Και όποιος αντιδρά είναι "ακροδεξιός φασίστας" για την κυβέρνηση και τους οπαδούς της των Εξαρχείων, καθώς και για τους δημοσιογράφους και δημοσιογραφούντες που έχουν υποταχτεί στην "πολιτικώς ορθή" ορολογία για να θεωρούνται "προοδευτικοί" και, κυρίως, για να μη χάσουν τον μισθό τους.




Χάνεται η Ελλάδα, αλλά δεν πειράζει. 
Μεταξύ Ελλάδας και "δημοκρατίας", προτιμάμε σαφώς την "δημοκρατία". 
Αυτήν, που ψηφίζει ο λαός ΟΧΙ, και αυτή το κάνει ΝΑΙ.







ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ "έλληνες", ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ!

Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ, Ή ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ .

Και μην τολμήσει κανένας να μιλήσει για αντιρατσιστικούς νόμους, γιατί ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ Θ' ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ. 

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ, ΟΣΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΥΣ, ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ... ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ, ΜΚΟ, "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ"!



Καλλιόπη Σουφλή


Υ.Γ. Θα υπερασπιστώ και θα νοιαστώ για κάθε ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΣΥΡΙΑ... κι ας μην είμαι η πρώτη χώρα υποδοχής, όπως ορίζουν οι διεθνείς νόμοι.

ΑΛΛΑ  ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΡΙΟΛΗ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ. 

ΣΕΒΟΜΑΙ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου