Πέμπτη 12 Απριλίου 2018

Πτώση μαχητικού Μιράζ 2000-5 ανοιχτά της Σκύρου - Νεκρός ο 34χρονος πιλότος

Συλλυπητήρια από τον Πρωθυπουργό, τον αρχηγό της ΝΔ και τα πολιτικά κόμματα - Ο χειριστής δεν πρόλαβε να δώσει σήμα πριν χαθεί από τα ραντάρ - Αγκυρα: Δεν πετούσε τουρκικό μαχητικό στο Αιγαίο την ώρα της πτώσης


Πτώση μαχητικού Μιράζ 2000-5 σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης βορειοανατολικά της Σκύρου. Νεκρός ο πιλότος, ο οποίος είναι ένας έμπειρος χειριστής με πολλές ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο χειριστής δεν πρόλαβε να δώσει σήμα πριν χαθεί από τα ραντάρ.

Ο Μπαλταδώρος Γιώργος υπηρετούσε στην 331 μοίρα της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν 34 ετών από το Μαυροβούνι Καρδίτσας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει οικογένεια με τρία παιδιά.


Tweet Καμμένου για τον πιλότο


O υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Twitter επιβεβαίωσε το θάνατο του Έλληνα πιλότου που κατάπεσε πριν από λίγες ώρες 9 ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Συγκεκριμένα ο ΥΕΘΑ γράφει στην ανάρτηση του:

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιτότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου