Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Επ αι ημέραι είναι πονηραί και ‘’ότι κατέβη ο διάβολος προς υμάς έχων θυμόν μέγαν, ειδώς ότι ολίγον καιρόν έχειν>> (Αποκ.ΙΒ,12). Ως εκ τούτου είναι ημέραι θείας οργής, εκδικήσεως και τιμωρίας, ώστε να εκπληρωθούν έτσι όλα όσα έχουν γραφεί από τους Αγίους Προφήτας, διότι όλη η Αγία Γραφή έχει εμπνευσθεί από τον Τρισάγιον Θεόν και έχει συγγραφεί υπό τον άμεσον φωτισμόν και την καθοδήγησιν του Παναγίου Πνεύματος, ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, μετά φόβου Θεού, καρδίαν καθαράν, πνεύμα συντετριμμένον και με ανυπόκριτον σεβασμόν και αγάπην εν αληθεία.
         Παρακαλώ να δεχθείτε με προθυμίαν και μακροθυμίαν την κάτωθι προτροπήν : Προσέχετε τας παγίδας την πλάνης, εις τας οποίας πιάνει ο διάβολος πολλούς αιχμαλώτους και τους οδηγεί εις την απώλειαν της μάχης των! Αγρυπνείτε δια την σωτηρίαν των πνευματικών σας προβάτων, διότι θα δώσετε λόγον εις τον παναρχιερέα Ιησού Χριστόν, δια τας ψυχάς του ποιμνίου σας, υπέρ των οποίων ο Κύριος εσταυρώθη και ανεστήθη! Και η ώρα της μελλούσης κρίσεως είναι εγγύς.
         Οι άνθρωποι σήμερον δεν ανέχονται την ορθήν διδασκαλίαν και αποστρέφονται με δυσαρέσκειαν την πατροπαράδοτην Χριστιανικήν αλήθειαν. Αντιθέτως, γυρίζουν τα αυτιά των και προσέχουν τας απατηλάς μυθολογίας των ψευδοχρίστων οικουμενιστών, των οποίων η ψευδοδιδασκαλία απλώνεται σας γάγγραινα, δια να καταφάγει τας υπερήφανους ψυχάς των! Δια τούτο, ουαί εις αυτούς!!!
         Εσείς όμως, ως καλοί ποιμένες, θέσατε την ψυχήν σας υπέρ του ποιμνίου σας, μιμούμενοι τον Κύριον και χορηγόν της αιωνίου Δόξης. Ελέγξατε τας πλάνας και παρεκτροπάς, δια να διορθώνονται οι αμαρτάνοντες και δια να παιδαγωγούνται εις την αρετήν οι βουλόμενοι σωθήναι, χάριτι και φιλανθρωπία της Αγίας, ομοούσιον και αδιαιρέτου Τριάδος, εις την οποίαν πρέπει πάσα δόξα, τιμή και προσκύνησης νυν και αεί και εις τους ατελευτήτους αιώνας των αιώνων. Αμήν, γένοιτο.
                                                                                             
                                         Μετά φόβου Θεού, Ορθοδόξου Πίστεως, σεβασμού
                                 και αγάπης. Ο έσχατος δούλος του Τρισαγίου Θεού,

                                 ον ο Κύριος γνωρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου