Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ;
1) Αποσύνθεση και καταστροφή του πολιτισμού, ώστε να οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια κατάσταση ελέγχου , δουλείας και βαρβαρότητας, όπου ανθρωπισμός θα είναι οι βομβαρδισμοί λαών. Προς τούτο επιδιώκει τη διαφθορά των λαών, την υποβάθμιση και εξαφάνιση κάθε ηθικής και πνευματικής αξίας και την ομογενοποίηση στην ανθρώπινη σκέψη και συμπεριφορά, για να κλωνοποιηθούν ,οι λαοί και να μεταλλαχθούν, ώστε να ενδιαφέρονται μόνο για χρήμα, σάρκα, ύλη, διασκέδαση, και ως ηθικά και πνευματικά ανάπηροι να μην αντιδράσουν στα νεοταξικά προγράμματα.
2) Αποεθνικοποίηση των λαών. Κατάργηση συνόρων και ανακάτεμα φύλων, ώστε τα κράτη από Εθνικά να γίνουν κράτη όχλων, χωρίς ταυτότητα και παραδόσεις, και να διευθύνονται εύκολα από τα πολυεθνικά εβραιοσιωνιστικά καρτέλ.
3) Αφανισμό της Εθνικής μας αυτοσυνειδησίας, των Αρχών και ιδανικών της Φυλής μας και όσων μας έχουν παραδώσει οι Πρόγονοι μας. Συστηματική ξεθεμελίωση των πνευματικών δεσμών που μας ενώνουν ως Έλληνες και επιβολή αντιχριστιανικών και ανθελληνικών νόμων.
4) Καταστροφή παιδείας, Ορθόδοξης αγωγής και γλώσσας, ώστε να έχουμε διεφθαρμένη και αμόρφωτη νεολαία χωρίς Πίστη, ιδανικά, οράματα και υψηλά πνευματικά ενδιαφέροντα, χωρίς ιστορική μνήμη, κριτική και φιλοσοφική σκέψη, για να γίνουν οι νέες Γενιές της Ελλάδας ‘’πολτός και μάζα’’.
5) Κατάργηση της ιδιοκτησίας. Παρακινούν με διαφημίσεις τους Έλληνες να υπερκαταναλώνουν παίρνοντας δάνεια από τις τράπεζες, διότι προγνωρίζουν ότι στο μέλλον δεν θα μπορούν να τα εξοφλήσουν, και έτσι θα τους κατασχέσουν κινητά και ακίνητα, ώστε να γίνουν οι Έλληνες περιπλανώμενοι, άστεγοι και εξαθλιωμένοι, περιγέλασμα των σιωνιστών Εβραιοτραπεζιτών.
6) Το βιολογικό αφανισμό μας ως Γένους με την υπογεννητικότητα, την αντισύλληψη και τις εκτρώσεις και με την έλλειψη μέριμνας για τους ήρωες πολύτεκνους Έλληνες (ενώ φροντίζει πολύ το νεοταξικό κράτος για τους λαθρομετανάστες). Είναι όλα προσχεδιασμένα με σατανικό τρόπο, ώστε με το πλήθος των ‘’λαθρομεταναστών’’ (που μας φέρνουν στην Ελλάδα σκόπιμα και ανεξέλεγκτα), και οι οποίοι είναι μη αφομοιώσιμοι, αρχικά να γίνουμε εμείς οι Έλληνες μειονότητα μέσα στην Πατρίδα μας και κατόπιν ν’ αφανιστούμε.
7) Φασιστικό ηλεκτρονικό έλεγχο ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων, για να παρακολουθούνται και να ελέγχονται τα πάντα, ώστε να επέλθει γρήγορα η δικτατορία της σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Σ’ αυτό αποσκοπούν και οι ηλεκτρονικές κάρτες-ταυτότητες , τα ηλεκτρονικά διόδια, τα συστήματα ΣΕΓΚΕΝ, ΤΑΧΙΣ, ΔΙΑΣ, ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, οι βιομετρικοί έλεγχοι κ.α. Για την επιτάχυνση και εξάπλωση αυτής της ηλεκτρονικής σκλαβιάς χρησιμοποιούν το πρόσχημα της τρομοκρατίας, την οποία αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν, συντηρούν και επεκτείνουν.
Έλληνες, αντισταθείτε σε όλους τους προδότες, αντισταθείτε στην πνευματική και ηθική παρακμή της κοινωνίας και της Πατρίδας μας. Αντισταθείτε στα ολέθρια προγράμματα της παγκοσμιοποίησης και του οικουμενισμού. Με τη βοήθεια του Χριστού, με αρετή, φρόνηση, ομόνοια και ανδρεία ας αγωνιστούμε να σωθεί η Ελλάδα μας από τη διαφθορά, διάβρωση, αποστασία, διάλυση, υποδούλωση και καταστροφή.
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟ ΤΣΙΠ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου