Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ…. Μάθετε τι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Κάτω από τη Μύτη Όλων… Έρχονται ΟΛΟΙ ΠΣΩ στην ΕΛΛΑΔΑ….

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ…
Οι ευρωπαϊκές χώρες είναι έτοιμες να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιστροφής των ΛΑΘΡΟπροσφύγων στην Ελλάδα, καθώς οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που επιδιώκουν την επανένωση με τα μέλη της οικογένειάς τους – κυρίως στη Γερμανία – εντείνουν τις διαδηλώσεις στην Αθήνα.
Σε μια κίνηση που υπονομεύεται από ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ΜΚΟ), τα κράτη της ΕΕ θα στείλουν πίσω τους αιτούντες άσυλο που καταζητήθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι η χώρα έχει εμπλακεί στη χειρότερη οικονομική κρίση της τη σύγχρονη εποχή.
Η Γερμανία έχει κάνει σχεδόν 400 αιτήσεις επανεγκατάστασης, σύμφωνα με αξιωματούχους του Βερολίνου και πηγές στην αριστερή κυβέρνηση της Αθήνας. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες και η Νορβηγία ζήτησαν επίσης την επιστροφή των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα.
Ο υπουργός μετανάστευσης της Ελλάδας ανέφερε τι οι πρώτες αποδόσεις αναμένονται αμέσως.
«Η γραφειοκρατία έχει αρχίσει και αναμένουμε ότι οι επιστροφές θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα», δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας. «Θα ξεκινήσει με συμβολικό αριθμό ως πράξη φιλίας [προς άλλα έθνη της ΕΕ]. Η Ελλάδα έχει ήδη αποδεχθεί τόσους [πρόσφυγες], έχει υποστεί τέτοια πίεση, ότι η αποδοχή περισσότερων θα ήταν παράλογη, ένα αστείο αν δεν ήταν μια τέτοια τραγωδία».
Ο Μουζάλας είπε ότι δεν έχει ιδέα για το πού θα βρεθούν οι επαναπατριζόμενοι ή αν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. «Δεν ξέρω πού θα πάνε. Θα μπορούσε να είναι η Αθήνα, θα μπορούσε να είναι Θήβα … να φιλοξενούνται σε ένα σχέδιο διαμερισμάτων «, είπε. «Ό, τι συμβαίνει, οι συνθήκες θα είναι καλές, θα έχουν βελτιωθεί σημαντικά και θα πληρούν τα κριτήρια της ΕΕ».
Οι υπάλληλοι δηλώνουν ιδιωτικά ότι η αποδοχή των μεταβιβάσεων δεν ήταν διαπραγματεύσιμη λόγω της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΕ και της εισπράξεως κεφαλαίων από τις Βρυξέλλες. Η επανεγκατάσταση δεν θα επηρεάσει τους αιτούντες άσυλο που έφθασαν στην ΕΕ πριν από τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.
Η Ελλάδα βρέθηκε στο επίκεντρο της μεταναστευτικής κρίσης του 2015, όταν περίπου ένα εκατομμύριο άνδρες, γυναίκες και παιδιά εισήλθαν στη χώρα ως μέρος των ταξιδιών που ακολούθησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου