Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016


ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: «ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ» ΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΑΘΡΟΚΑΦΡΟΙ – ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ «Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ»! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΥΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ!
Συναγερμός στη Μυτιλήνη! Οι λαθρομετανάστες έσπασαν τα πάντα στο πέρασμά τους! Στην Κρήτη ισλαμιστές βεβήλωσαν ναό και έγραψαν » ο Αλλάχ είναι μεγάλος»!
Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.
lesvos 17.12.2016 lesvos1 17.12.2016 lesvos3 17.12.2016
Η αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου σύμφωνα με το lesvosreport δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.
ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: Βεβήλωσαν Ιερό Ναό -Εγραψαν «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος»
Φωτιά έβαλαν άγνωστοι στον Ιέρο Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στην περιοχή Λογολιού της Κρήτης, με αποτέλεσμα να καεί μέρος του τέμπλου και εικόνες.
Οπως αναφέρει το e-mesara.gr, ευτυχώς εκείνη την ώρα περνούσε ένας περαστικός, είδε τη φωτιά και κάλεσε βοήθεια από το χωριό, με την πυρκαγιά να σβήνει.
Μάλιστα, οι άγνωστοι, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους στα Αραβικά «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος».
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η βεβήλωση του Ιερού Ναού πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 5 το απόγευμα.
Την υπόθεση ερευνούν άνδρες της Ασφάλειας του Ηρακλείου.
Φωτογραφίες: e-mesara.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου