Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016



Η σφραγίδα του Αντιχρίστου
Τι κρύβει ο κώδικας QR; Το 666 και τον "οφθαλμό" του Αιγυπτιακού θεού Ώρου που εμφανίζεται στην μεγάλη πυραμίδα στο Αμερικανικό δολάριο. Προσέξτε την διάταξη. Πως είναι τοποθετημένα τα εξάρια. Κατάλληλα κρυμμένα. Σε τριγωνική μορφή αλλά και σε πυραμιδοειδή.QR code at the front of Baphomet in Pentagram (Zoom 2x)
Διπλό Ζουμάρισμα. Φαίνεται ο κώδικας QR. Στο μέτωπο μιας απαίσιας μορφής !!!Pentagram (Sigil of Baphomet) using Threshold filter to reveal QR code.
Εφαρμόζοντας το φίλτρο Threshold (τιμή 248) σε ένα απλό πρόγραμμα εμφάνισης εικόνων όπως είναι το Phoxo για να αποκαλυφθεί με Ζουμάρισμα κρυμμένος ο κώδικας QR στο μέτωπο του τραγόμορφου Σατανά (Μπαφομέτ). Η εφαρμογή του φίλτρου έγινε εντελώς τυχαία, μία ημέρα, και μετά κάνοντας ζουμάρισμα, φάνηκε ο κρυμμένος κωδικός !!! Δεν χρησιμοποιήθηκε κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων όπως το γνωστό Photoshop. Η αποκάλυψη έγινε εντελώς τυχαία ενώ έπαιζα με τα φίλτρα εικόνας και το Ζουμάρισμα! Μπορείτε να το κάνετε κι εσείς σε όλες τις αποκρυφιστικές εικόνες. Κάποιες, όπως αυτή εδώ, έχουν κρυμμένα σύμβολα ή και λέξεις, φράσεις, όπως και στις ταινίες του Χόλλυγουντ !!! Θέλει πολύ υπομονή και ελεύθερο χρόνο... Όπως όλοι αυτοί που ψάχνουν την υδρόγειο μέσα από τον δορυφόρο του Google Earth και βρίσκουν διάφορα περίεργα και ανεξήγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου