Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Εντάξει είστε στανιαρατε; Ξεφάντωμα κάνατε; ήπιατε ,φάγατε χορεψατε , κάνατε εμετό σαν τα σκυλιά από την μέθη και την πολυφαγία; δώσατε την σάρκα σας αδιάκριτα σαν πόρνες ;ντυθηκατε καρναβάλια; Αποθεοσατε τον Θεό καρνάβαλο ; Σε κάθε χωριό και πόλη είδωλα μεγάλα ος καρνάβαλο ;

Πάρτε λοιπόν και τα αναθέματα των αγίων πατέρων μας . Πάρτε τα αναθέματα της μιας Αγίας καθολικής και αποστολικής εκκλησίας του Χριστού. Και εσύ μάνα που έντυσες το παιδάκι σου διαβολάκο να μην κλαίς αύριο μεθαύριο όταν όντως θα είναι διάβολος και θα δαιμονιστει
Ο Θεός σας έδωσε τόσα σημάδια όπως και πριν 2 χρόνια . Ξεκίνησε εδώ στον Έβρο η εισβολη χιλιάδων λάθρο και εσείς χορεύατε στα τραπέζια με της πόρνες της Βραζιλιάνες . Ο Θεός έκανε σεισμούς και πολλά άλλα αλά δεν μετανοείτε.
Όταν θα έρθει και εδώ ο σεισμός να μην κλαίς όταν θα ψάχνεις τα παιδιά σου την γυναίκα σου τον άντρα την μάνα σου κάτω από τα χαλάσματα .
Όταν θα επιτρέψει ο Θεός και άλλα επερχόμενα για να σε τιμωρήσει να μην κλαις .
Αποστασία και αιρεση η Ελλάδα θα φάει μεγάλο μαστίγιο. Αν μερικοί χαιρεσται με αυτό που έγινε Τουρκία . Φανταστείτε τι θα κάνει ο Θεός σε μας που είμαστε η εκλεκτοί που του γυρίσαμε την πλάτη . αμετανόητοι είμαστε, και συνεχίζουμε την αποστασία ,την αίρεση και ολα τα άλλα που κάνουμε .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου