Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

Κατερίνα Σκαρλη

 Ζούμε έναν ολοκληρωτισμό που παρόμοιο δεν υπήρξε στα χρονικά της παγκόσμιας ιστορίας,έναν ολοκληρωτισμό που για πρώτη φορά οι σκλάβοι του πληρώνουν τις αλυσίδες που τους πέρασαν οι δυνάστες τους.....!!

Πάντοτε σε δικτατορικά καθεστώτα υπήρχε καταδυνάστευση των λαών υπό το πρίσμα μιας άνομης αλλά γνωστής επιβαλλόμενης εξουσίας..!!
Τώρα η δικτατορία επιβάλλεται με το μανδύα της δημοκρατίας αλλά κ της προστασίας της υγείας μας, για να μπορεί να δικαιολογήσει το ακόμα πιο σκληρό κ απάνθρωπο προσωπείο της...!!
Καταπάτηση όλων των ατομικών δικαιωμάτων μέσα από επιβολές μέτρων κ κυρώσεων, που σου στερούν την ανθρώπινη υπόσταση κ σε βάζουν σε μια μετά- ανθρώπινη εποχή όπου ο άνθρωπος είναι άρρωστος(κρούσμα) που πρέπει να δίνει συνεχώς αναφορά στο κράτος για την κατάσταση της υγείας του αφού η νέα θρησκεία πλέον που δε σηκώνει καμιά αμφισβήτηση είναι η ιατρική επιστήμη..!!
Στη Νέα υγειονομική δικτατορία που διανύουμε στόχος είναι η λογική που είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας, , το βλέπουμε καθημερινά με τα παράλογα μέτρα που εφαρμόζουν,, μπορείτε να το διαπιστώσετε κ τώρα, αρκεί να διαβάσετε την ΠΡΟΤΑΣΗ του παρακάτω πουλημένου υγειονομικού σκουπιδιού,,, κ αν διαπιστώσετε (έχοντας ως βάση ό,τι έχει προηγηθεί) ότι υπάρχει επιστημονική αξιοπιστία σ'αυτά που λέει, εγώ θα γίνω αστροναύτης..!!
Σ'αυτά τα γελοία υποκείμενα ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ να διαχειρίζονται τις ζωές μας, ως πότε... ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου