Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

 Αξιολόγηση πολίτη λοιπόν!!! Καλοί, κακοί. Υπεύθυνοι, ανεύθυνοι. Επικίνδυνοι, ακίνδυνοι...και άλλες υποκατηγορίες...

Ένα πράγμα με προβληματίζει....
Ποιοί κρίνουν; Με τι πραγματικά στοιχεία;
Εγώ θυμάμαι μερικές δηλώσεις τους, που μου προκαλούν κλαυσίγελο.
* Τέσσερα περίπου εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα δε "εκβιάζονται", γιατί είναι λέει, νέοι και δεν κινδυνεύουν. Τα Ελληνόπουλα κινδυνεύουν.
* Η "πρόληψή" τους τελικά, ούτε προλαμβάνει, ούτε σε κάνει άτρωτο, ούτε σε εμποδίζει να πεθάνεις.Παρ' όλα αυτά ψάχνουν τρόπους να απομονώσουν τους "αρνητές" του παραλόγου.
* Οι έρευνες του Χάρβαρντ, που απέδειξαν ότι το ίδιο ιϊκό φορτίο φέρουν οι "μεν" και οι "δε", έμειναν ασχολίαστες στα.... μεγάλα κανάλια.
* Καί φυσικά, όσοι επιστήμονες έχουν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης της καταστάσεως, εκδιώκονται στο "πύρ το εξώτερο".
* Κι αλήθεια! Πότε ένα φάρμακο στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά, ήταν ιδανικό για όλους; Πάντα δεν υπήρχαν αντενδείξεις; Που είναι αυτές τώρα; Πως "πειραματίζεσαι" με το κάθε αμυντικό σύστημα του κάθε πολίτη; Πως πειραματίζεσαι με αυτούς που έχουν αυτοάνοσα και άρα, λίγο "ανορθόδοξες" άμυνες; Πως πειραματίζεσαι με χρόνιους πάσχοντες; Έλεος!!! Πως πειραματίζεσαι με βρέφη, εμβολιάζοντας εγγύους;
Όσοι επέλεξαν να προστατέψουν τον εαυτό τους, με το τρόπο της επίσημης πολιτείας, σεβαστοί. Όσοι θα ταχθούν υπέρ του "βασανισμού" των ανθρώπων που επέλεξαν το δικό τους τρόπο προστασίας και με σαδισμό θα "ζητωκραυγάσουν" υπέρ του αποκλεισμού της τροφοδοσίας τους, θα μείνουν σίγουρα στην ιστορία. Πότε κανείς δε θα τους ξαναδεί με τον ίδιο τρόπο. Καί προσωπικά θα τους κατατάξω στους "μωρούς", αυτής της κοινωνίας. Διότι αν επέλεξες να "πειραματιστείς", αλλά κινδυνεύεις από μένα, τσάμπα ρίσκαρες. Η μήπως αυτό κατά βάθος σε ενοχλεί και δε ξέρεις που να εναποθέσεις το μένος σου;
Όπως και νά χει, επειδή είναι κουραστική η διοχέτευση χαζών ειδήσεων, ένα έχω να πώ. Όσοι ταχθήκαμε κατά της υποχρεωτικότητας, δε θα κάνουμε τραμπάλα, ούτε με τις απειλές, ούτε με τους αποκλεισμούς. Και αν η δικαιοσύνη λειτουργεί ακόμη, θα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, αυτονομίας, αυτοπροστασίας και ελεύθερης σκέψης μας.
Άραγε, σκέφτηκες ποτέ πόσο αδύναμος φαίνεσαι στα μάτια μου, εσύ που απειλείς;;; Μάλλον όχι. Γιατί αν το είχες καταλάβει, θα άλλαζες τροπάριο....
Απολαμβάνουμε τις εναπομείναντες μέρες του Αυγούστου και επανερχόμαστε από Σεπτέμβρη να δώσουμε τη μάχη μας, για ότι νομίζουμε δίκαιο, δημοκρατικό, ηθικό. Η ηθική δε χάθηκε ως αξία, επειδή την αποκήρυξαν οι πολλοί. Η ηθική, σε κάθε πεδίο της κοινωνίας, δε θα πάψει ποτέ να υφίσταται, όσο και αν πολεμάται. Γιατί η ηθική, αν υπάρχει, είναι βαθιά ριζωμένη στη ψυχή του καθενός. Καί δεν είναι ούτε ανταλλάξιμη, ούτε διαπραγματεύσιμη. Είμαστε έτοιμοι λοιπόν, να μετρηθούμε και να αναμετρηθούμε!!!! Η ζωή πάντα είναι γεμάτη προκλήσεις!!!!
Καλή δύναμη και καλή σκέψη σε όλους μας!!!
Κυρίως, ας μείνουμε μακριά από το συνεχιζόμενο φόβο και πανικό που θέλουν να εγκαθιδρύσουν. Έχει στόχευση. Όχι τη προστασία σου, αλλά το πανικό. Όποιος "μιλάει" την αλήθεια δεν εκβιάζει. Ο φοβισμένος, ο απελπισμένος, ο ψεύτης εκβιάζει και στριμώχνει.
Η θα συρρικνωθείς, για να ενταχθείς, η θα παραμείνεις άνθρωπος ελεύθερος. Αυτό είναι το δίλημμα και μόνο!!!!
* "Αγοράζω", με εγγυήσεις!!! Ότι δε προσφέρει εγγύηση από το κατασκευαστή του, το αποκλείω, γιατί σε περίπτωση "ελλατώματος", δε θα έχω από που να "αποζημιωθώ".
Με την υγεία μου και την υγεία του παιδιού μου θα παίξω;;;;
Δυστυχώς, έχω τη γνώση, πως "βολεύω" το σύστημα διαμαρτυρώμενη, γιατί χωρίς να το θέλω, παίζω το παιχνίδι του διχασμού τους. Όμως, είμαστε ανοιχτοί στο να ενωθούμε όλοι σα μια γροθιά ✊ ενάντια στον εμφύλιο, με τον αλληλοσεβασμό μας.
Δυστυχώς αυτό, δεν εξαρτάται μόνο από τους "αρνητές". Αυτό θα ήταν η μεγαλύτερη ήττα τους και μεγαλύτερη νίκη της δημοκρατίας.
Έιδωμεν!!!! Εγώ πάντως, πάντα θα ελπίζω....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου