Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

 Ακάκιος Τομαής

Ως εφημέριος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Κηφισίας μετοχίου της Ιεράς Μονής της Αγίας Σκέπης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πειραιώς κκ Νήφωνος, προς διευκρίνηση και για του λόγου το αληθές έχω να δηλώσω ότι το συγκεκριμένο περιστατικό ειπώθηκε σε μένα ότι συνέβη σε ναό του πατρίου εορτολογίου στον Πειραιά και ουδόλως στην Ιερά Μονή της Αγίας Σκέπης Κερατέας ούτε και σε ναό ή μετόχιον που ανήκει σε αυτήν και είναι υπό την δικαιοδοσία του Σεβασμιωτάτου Πειραιώς κκ Νήφωνος και ανεφέρθη απο εμένα (στο ναό που διακονώ ως εφημέριος) με πάσα επιφύλαξη για το αν ισχύει ως αλήθεια λέγοντας ότι αν όντως συνέβη ισως είναι σημείο εκ του Παναγίου Θεού. Είναι γνωστή εξ άλλου ως δημοσιευμένης στο διαδίκτυο η κοινή εγκύκλιος που έχει υπογραφεί απο τον Σεβασμιώτατο μητροπολίτη Πειραιώς κκ Νήφωνα απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κρήτης κκ Αρέθα και τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Κερνίτσης κκ Αθανάσιο που θεωρούν το εμβόλιο είδος χαράγματος και φορέα δεινών και αποτρέπουν τους πιστούς απ τον εμβολιασμό. Δεν είναι ωρα για κουτσομπολιά και διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά πρέπει να σταθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα σε αυτό που επιθυμούν οι σκοτεινές δυνάμεις να κάνουν στην ανθρωπότητα, σκεπτόμενοι οτι με τη σύγχρονη νανοτεχνολογία υπάρχει η δυνατότητα εισχωρήσεως βιοτσιπ στον οργανισμό μέσω εμβολίου και στοιχεία απο εκτρώσεις εμβρύων οπως αναγράφεται στα περιεχόμενα του εμβολίου. Το γεγονός δε οτι απειλούν οτι οσοι δεν το κάνουν θα εχουν επιπτώσεις στη συμμετοχή τους στις συναλλαγές, απειλούνται ομοίως με απολύσεις και ήδη απ οτι ακούμε αυτό άρχισε να συμβαίνει ετοιμάζεται δε πιστοποιητικό που θα ναι υποχρεωμένοι να φέρουν μαζί τους ως απόδειξη οι εμβολιασθέντες. Ειναι σαφέστατο οτι εδω έρχεται στο προσκήνιο ο λόγος της Ιεράς αποκάλυψης " ο μη έχων το χάραγμα του θηρίου ούτε αγοράσαι ούτε πωλήσαι δύναται..."
Τι λοιπόν περιμένουμε ..ο καιρος καλεί σε μετάνοια και προσευχή εν όψει και της Αγίας Σαρακοστής που εισερχόμεθα, ας παρακαλέσουμε ταπεινά και με πόνο ψυχής να επέμβει ο Πανάγιος Θεός μας στη σωτηρία των ανθρώπων απο τα δεινά που ζούμε και έρχονται και να φωτίσει και τους Ποιμένες του Πατρίου που δυστυχώς παροτρύνουν τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο ως τάχα ακίνδυνου και ωφελίμου, το οποίο μετά βαθυτάτης λύπης παρατηρούμε.
Σείει ο Θεός μας την γη να συνέλθουμε ποιεί σημεία και πιστεύουμε οτι θα φανερώσει την πρόνοια Του ακόμη περισσότερο. Ας προσευχηθούμε θερμά λοιπόν εις Εκείνον να αποτρέψει το κακό που επιβάλλεται με τον φόβο και με τη βία και ας μείνουμε μακριά απο τις ύπουλες παγίδες που στήνονται με το πρόσχημα τάχα της προστασίας της υγιείας. Όχι λοιπόν στον δόλιο και ύπουλο εμβολιασμό, προσευχή μετάνοια και καλή φώτιση σε όλους. Καλή Σαρακοστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου