Δευτέρα 4 Μαΐου 2020


Η Κρήτη άστραψε και βρόντηξε!!
Τα μηνύματα εστάλησαν και οι παραλήπτες τα έλαβαν...οι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχτούμε την
ΜΑΖΙΚΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ και τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ χωρίς τίμημα βαρύ για όσους επιχειρήσουν τη ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!
Όλοι οι Κρητικοί, όλοι οι Έλληνες, έχουν καταλάβει πλήρως την αντεθνική επιβουλή αντικαταστάσεως και συνακόλουθα εξαφανίσεως των Ελλήνων με ψεύτικα δήθεν ανθρωπιστικά προσχήματα!!!
Ένας παλμός και ένα πνεύμα κυριάρχησε την ακηδεμόνευτη αυτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που σκοπό είχε να στείλει το μήνυμα προς τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και το ξεπουλημένο πολυπολιτισμικό πολιτικό προσωπικό της χώρας πως θα προστατεύσουμε το ΜΕΛΛΟΝ των ΕΛΛΗΝΩΝ, το ΜΕΛΛΟΝ των ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, με κάθε ΜΕΣΟΝ που οι ιστορικές περιστάσεις θα ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ!!!
Στα μάτια των ανδρών και των γυναικών μας ήταν καταφανές το υψηλό φρόνημα και η δύναμη που αντλείται από την ανεξάντλητη δεξαμενή του χρέους και του καθήκοντος...ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ κι ένα ΧΡΕΟΣ ήταν αποτυπωμένο στα μάτια όλων αυτών των απογόνων ΗΡΩΩΝ και ΜΑΡΤΥΡΩΝ..."ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ για να διασφαλίσουμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ για τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υποχωρήσεις!!! ΔΕΝ πρόκειται να στέρξουμε και να συμβάλλουμε στην επιδίωξη της νεοταξικής λέπρας να ολοκληρώσει το ντόμινο αυτό των μεταναστεύσεων παγκοσμίως, και εμείς, όπως κάθε φορά στην ένδοξη ιστορία μας, θα αναδειχθούμε σε παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους που δικαιούνται να έχουν την ιερή τους ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ και ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ!!!!
Η Κρήτη σήμερα αγωνίζεται για όλην την Ελλάδα και για όλους τους ελεύθερους και δημοκρατικούς ανθρώπους που αγαπούν την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και την ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ!!!!
ΖΗΤΩ Η ΚΡΗΤΗ!!
ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ



ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου