Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ - NEW WORLD ORDER.......
"Δέν διεξάγομεν πάλην μέ σάρκα καί αίμα, άλλά μέ τάς άρχάς, τάς εξουσίας, τούς κοσμοκράτορας τού σκοτεινού τού­του κόσμου, μέ τά πονηρά πνεύματα εις τούς ούρανούς".(Εφεσίους 6:12)
"Μία Νέα Παγκόσμια Θρησκεία για την Νέα Εποχή... χρειάζεται να καλύψει τις ανάγκες των σκεπτομένων ανθρώπων... και να ενοποιήση την ανθρωπότητα.( Lola Davis, Προς μία Παγκόσμια Θρησκεία για την Νέα Εποχή )
Το Σχέδιο Ξεσκεπάζεται
Αν αναλύσουμε το Σχέδιο της Νέας Εποχής, όπως το διατυπώνουν οι ηγέτες της - οδηγούμαστε αναπότρεπτα στο φοβερό συμπέρασμα ότι αυ­τή η απατηλή και αποστάτρια θρησκεία, είναι δαιμονολατρική. Η εκπλη­κτική αλήθεια είναι ότι η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, ο Οικουμενισμός επαληθεύει όλα τα χαρακτηριστικά της Βαβυλωνιακής Πόρνης "Εκκλη­σίας" των 'Εσχατων Ημερών. Στην Αποκάλυψη στο Κεφάλαιο 17, περιγράφεται το Σατανικό θρησκευτικό σύστημα λίγο πριν την Δεύτερη Πα­ρουσία του Ιησού Χριστού- που θα κυβερνάει "τούς λαούς καί τούς όχλους, τά έθνη καί τίς γλώσσες" και θα είναι γεμάτη από "βδελύγματα καί Ακαθαρσίες". Καθοδηγούμενη από το θηρίο που "θ’ Ανεβεί Από τήν Αβυσσο” θα είναι η αντανάκλαση της Μυστηριώδους Θρησκείας που κά­ποτε υπήρχε στην Αρχαία Βαβυλώνα. Για να πραγματοποιήσει αυτό το Αντίθεο σύστημα που έχει προφητευθεί, ο Σατανάς και οι οπαδοί του της Νέας Εποχής, έχουν ετοιμάσει ένα Βασικό Σχέδιο που αποτελείται από 13 σημεία. Οι ηγέτες της Νέας Εποχής, το αποκαλούν απλά Το Σχέ­διο, για την Παγκόσμια Κυριαρχία.
1ο Σημείο: Η πρωταρχική επιδίωξη του Σχεδίου είναι η εγκαθίδρυ­ση μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και μίας Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας.
2ο Σημείο: Η Νέα Παγκόσμια Θρησκεία της Νέας Εποχής ή Παν- θρησκεία ή Πάνθεον θα είναι μία αναβίωση της ειδωλολατρικής Θρη­σκείας που υπήρχε στην Αρχαία Βαβυλώνα (Αποκάλυψη 17:5) με ποικι­λία μυστηριακών λατρειών, μαγειών, αποκρυφισμού και διαφθοράς.
3ο Σημείο: Το Σχέδιο θα εγκαθιδρυθεί όταν ο Μεσαίας της Νέας
H I'M' Εποχής, ο Αντίχριστος -του οποίου το όνομα συμψηφιζόμενο με τους Ελληνικούς αριθμούς θα μας δίδει τον αριθμό 666- παρουσιασθεί στην Παγκόσμια σκηνή και ανέλθει στην εξουσία της Παγκόσμιας Κυβέρνη­σης και θρησκείας ανατρέποντας και εξοντώνοντας όλες τις άλλες κυ­βερνήσεις και θρησκείες κυρίως όμως τον Χριστιανισμό.
4ο Σημείο: Πνευματικοί οδηγοί (Δαίμονες) θα βοηθούν τους αν­θρώπους της Νέας Εποχής να προλειάνουν και να προετοιμάσουν τον δρόμο για την· έλευση; του Αντιχρίστου, τον Υπεράνθρωπο της Νέας Εποχής, έτσι ώστε να γίνει ενθουσιωδώς αποδεκτός από όλη την ανθρω­πότητα, σαν "Μεγάλος Παγκόσμιος Διδάσκαλος και Εκπαιδευτής".
5ο Σημείο: "Παγκόσμια Ειρήνη", "Ενότητα", "Καλή Θέληση", θα εί­ναι τα συνθήματα της Πλανητικής Κυβέρνησης και Θρησκείας της Ν.Ε.
6ο Σημείο: Οι διδασκαλίες της Νέας Εποχής, πρέπει να διαδίδονται και να προπαγανδίζονται σε κάθε τομέα της κοινωνίας με όλα τα μέσα - ΐφημερίδες, περιοδικά, T.V., ράδιο, video κασσέτες, Videodips, μουσική κ.λπ.- σε πλανητική κλίμακα.
7ο Σημείο: Ηγέτες και οπαδοί της Νέας Εποχής θα προπαγανδί­σουν -την Αποστασία και την Πλάνη- ότι ο Ιησούς δεν είναι ούτε ο Θεός, ούτε ο Χριστός (βλέπε την Νεοεποχίτικη ταινία "Ο Τελευταίος Πειρα­σμός" τον Σκορτσέζε - Καζαντζάκη).
8ο Σημείο: Ο Χριστιανισμός και όλες οι θρησκείες, θα πρέπει να ενωθούν, ενσωματωθούν και στο τέλος να συγχωνευθούν στην Νέα Πα­γκόσμια Θρησκεία της Νέας Εποχής. Η Πανθρησκεία του Οικουμενι- σμού, θα ενωθεί σε πρώτη φάση γύρω από τον Πάπα και σε δεύτερη φά­ση γύρω στον "Μεσσία" της Νέας Εποχής.
9ο Σημείο: Οι Χριστιανικές Εκκλησίες, θα πρέπει να δυσφημισθούν και να εγκαταλειφθούν.
10ο Σημείο: Τα παιδιά -με παιχνίδια καί T.V. προγράμματα της Νέας Εποχής- θα πρέπει να διαπαιδαγωγηθούν στις "Νέες αρχές" και τα σχολεία θα χρησιμοποιηθούν για την προώθηση των δογμάτων της Νέας Εποχής.
11ο Σημείο: Με κολακείες και δελεασμούς, θα προσελκυσθούν οπα­δοί στο να πιστεύουν το δόγμα, ότι άνθρωπος είναι "Θεός".
12ο Σημείο: Επιστήμη και Αποκρυφισμός θα ενσωματωθούν σε ενιαία θεωρία.
Μήπως πράγματι ζούμε στο κατώφλι της συγκλονιστικής αυτής επο­χής και εμείς κοιμόμαστε με ανοιχτά μάτια;
Όλοι οι ανωτέρω με τα καταχθόνια σχέδιά τους, υποκινούν το πολί­τικο - οικονομικο - θρησκευτικό ΧΑΟΣ ώστε να βρεθεί όλη η ανθρωπό­τητα σε αδιέξοδο. Την κατάλληλη στιγμή - με πανούργο τρόπο - θα πα­ρουσιάσουν τον ΨΕΥΔΟ-ΜΕΣΣΙΑ τους, που σήμερα τον αποκαλούν “Χριστό της Νέας Εποχής”, “Παγκόσμιό Διδάσκαλο” “Κύριο Μαιτρέ- για”, σαν σωτήρα και “Φύρερ” - όπως το 1933 παρουσιάστηκε ο Χίτλερ στην εξαθλιωμένη και ρημαγμένη Γερμανία.
Η Ράδιο - TV, τα περιοδικά, οι εφημερίδες, η ROCK μουσική, ακόμη και τα παιδικά παιχνίδια - με τις τερατομορφές τους - δεν κάνουν τίπο­τε άλλο από το να προετοιμάσουν το έδαφος για να πιάσουν οι ιδέες της Νέας Εποχής.
Την ίδια στιγμή, οι ΠΑΝΤΕΣ σχεδόν, επιδεικνύουμε μια ΚΥΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για ΟΛΑ και ιδιωτεύουμε πίσω από ένα κτηνώδη ατομι­σμό.
Οι Αρχαίοι Έλληνες εκείνους που αδιαφορούσαν για τα ΚΟΙΝΑ τους αποκαλούσαν περιφρονητικά... ΙΔΙΩΤΕΣ. Σήμερα η ελληνική λέξη ιδιώτης στα Αγγλικά σημαίνει Ηλίθιος...
Αυτή η αδιαφορία θα πληρωθεί αύριο με πλήθος δεινών, και θα είμα­στε άξιοι της τύχης μας.
Η ενημέρωση, η πληροφόρηση, η θαρραλέα σου στάση και αντίσταση αναγνώστη, είναι το πιο αποτελεσματικό όπλο κατά των σκοτεινών δυ­νάμεων.
ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ... ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ...
Νέα Εποχή - Νέα Παγκόσμια Τάξη - Παγκόσμια Κυβέρνηση - Νέος Άνθρωπος - Οικουμενισμός - Ένωση... όσο και αν χαϊδεύουν τα αυτιά σου, να ξέρεις ότι δεν είναι τίποτε άλλο, παρά τα δολώματα του πιο ύπουλα στημένου Σχεδίου που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου